| AlCoLiKdEnIsA a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep...o spun direct fratilor, nu imi place casa mea, adica na ditamai vila cu 2 etaje neterminata nu are termopane in toata casa plus ca nici acoperisul nu e gata, casa asta nu e gata nici cand mor eu! Serios, am cunoscut un baiat acum o luna jumatate si tot evit subiectul sincer mi-e rusine plus ca nici gardul nu e gata, e doar temelia. Nici nu-mi imaginez cum va reactiona :/ nici nu stiu cum sa ii spun avand in vedere ca el sta in satul vecin si trece in fiecare dimineata prin fata casei. Abia astept sa vina vara sa terminam gardul si acoperisul, macar atat! Cum sa ii spun?
Va rog fara raspunsuri gen : "bucurate ca ai o casa, o familie" sau mai stiu eu ce;-)
Funda kiss

7 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Asta e la misto nu?

| chyccorita a răspuns:

Ii spui simplu unde stai si ca ai casa in constructii, nu este mare lucru va intelege cum sta treaba stai linistita, nu este ceva de care sa iti fie rusine...

| AlCoLiKdEnIsA explică (pentru chyccorita):

Daca ar fi asa usor sad

| chyccorita a răspuns (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Te inteleg ca iti este rusine, ca si mie imi era teama cand a venit iubitul meu pentru prima oara la mine acasa, imi era frica ca nu o sa ii placa si ca ne va afecta relatia dar nu a fost asa.Stai linistita tu doar spune-i, ca poate fi urat daca vede ca refuzi sa-i zici sa nu creada ca-i ascunzi altcevawinking

| AlCoLiKdEnIsA explică (pentru chyccorita):

Mersi kiss o seara placuta;-)

| chyccorita a răspuns (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Cu placere :*

| Sleepybeautyisawake a răspuns:

Nu-i usor dar alta solutie nu ai ..sinceritatea e cea mai buna daca incerci altceva o sa apara complicatii si cea mai buna relatie e construita pe sinceritate