Cunosc un băiat foarte simpatic dar pana nu scap de iubirea asta crezi ca o să îl pot iubi?
Poate la inceput nu, dar uneori si i dragoste "pofta" vine pe parcurs. In al doiea rand o relatie cu un baiat nu este intotdeauna egala cu iubire. Daca esti atrasa de acea persoana este de ajuns la inceput.
Spun toate acestea pentru a scapa de obsesia pentru prietena ta.
Eu zic ca neaparat impreuna cu cel simpatic ai sa depasesti momentul.
Momentul tine de vreo 6 luni... Oricum voi fi cu el dar nu vreau sa se repete că acum doua luni când am fost cu cineva și nu am putut sa am sentimente profunde pentru acel băiat (bine, și caracterul său enervant a fost de vina )
Ai descris foarte bine și corect complexul de sentimente și comportamente care conduce la el din elghebeteqiuplus. Tata a murit. El este îngropat și în tine, și este viu, trăiește tot prin tine, tu îi continui viața. Dacă el ar fi rămas în viață ai fi avut un model de bărbat apropiat de tine și ai fi căutat pe altul care să îi semene. Astfel, soluția, caută un amant mai în vârsta. Va fi o relație temporară prin care te vei maturiza. Între timp te poți vedea și cu prietena, dar treptat sentimentele tale erotice se vor transfera spre el, și te vei vindeca de drumul spre niciunde.
Am o frica pentru bărbații mai in vârsta care mi-a bagat-o mama. Ea mi-a zis că bărbații caută numai satisfacere personala fara sa le pese de persoana de langa ei și își bat joc. Așa ca eu umblu numai cu baieti, de obicei mai mici că mine. Poate mai târziu o sa trec și peste asta odată cu timpul. Deci momentan această soluție nu o pot aplica
Mulțumesc oricum