Mi-e mi se intampla destul de rar chesti din astea, dar is adevarate...cea mai recenta eeste de vara trecutaYo stau la tara si intr-o seara am plecat sa o chem pe prietena mea pana la magazin ca dupa aia sa mai ramanem pe la poarta sa vb si noi ca fetele, cand am strigat-o ea manca asa ca am asteptat-o pe banca, in timpul ala mi-a sunat telefonul ( era o colega de clasa) si dupa ce am vb cu ea mi-am pus telu pe banca ca aveam niste pantaloni cu buzunare mai largi( de trening) sa nu imi cada. A iesit prietena mea la poarta, YO MI-AM BAGAT TELU IN BUZUNAR si am plecat la magazin, pe drum am scos telu sa ma uit la ceas era ora fix 19:43( o sa tin minte asta toata viata) si atunci mi-am adus aminte ca am vb cu colega mea la tel si i-am zis si prietenie mele ce am vb cu ea. Dupa ce am iesit din magazin am vazut o vecina de a noastra batrana ( are 97 de ani) care se ducea la fantana, noi ne-am adus aminte ca ultima oara cand i-am carat galeata acasa ne-a " umplut de bale" pe fata….am intrat din nou in magazin cu pretextul " am uitat sa cumparam ness" eu atunci m-am uitat pe geam si l-am vazut pe baiatul de care ne placea si mie si prietenei mele ca vine de la fotbal, asa ca am iesit din magazin ca sa mergem dupa el si gasca lui sa il admiram fara tricou, eu ca de obicei am vrut sa ma uit la ceas, si nu mai aveam telefonul, am cautat in magazin, in sunt peste tot, iar prietene mea mi-a zis ca poate l-am uitat pe banca, dar era imposibil ca il aveam in buzunar….Dupaia m-am gandit totusi sa ma duc sa vad asa ca am luat-o la fuga sa ajung la prietene mea la poarta, SHI AM GASIT TELU PE BANCA PERFECT ASEZAT, in timpul ala femeia aia cu galeata iesea de la fantana, si venea o masina si ea era in mijocul drumului si nu era nimeni pe acolo atunci, asa ca am fugit si i-am luat galeata si am tras-o repede in sunt ca altfel o lovea masina, daca nu era ceva cu telu meu femeia aceea nu mai era in viata, tot atunci a trecut baiatul pe care il placeam, si se uita la noi foarte derutat cum am stiut noi ca femeia aceea era in pericol…. asta a fost ceva…de ne explicat totul a fost pus la cale de "cineva" sa o salvam pe femeia aceea…. Chestia asta m-a marcat si pe mine si pe prietene mea