Cand eram in clasa a trei eu cu doua colege eram cele mai bune prietene,dar am inceput sa ne certam si sa ne contarzicem nu acceptau alte pareri,dupaceea amandoua veneau pe la mine dar separat,incercau sa se inpace ne-am inprietenit din nou apoi aceeasi poveste cand se certau veneau la mine apoi nu mai vorbeau cu mine vorbeau intre ele,pana ce am am pus capat ma calcau pe nervi acum suntem prietene dar nu cele mai bune ne intelegem,cea mai buna prietena a mea este chiar cine nu ma asteptam,acum in clasa a sasea am realizat ca ele nu s-au schimbat deloc si sunt la fel ele pretind ca noi trei suntem cele mai bune prietene dar nu este asa, cand iasa in pauza iasa doar ele doua si asa mai departe. Ideea e ca niciodata nu vei sti cine iti este cel mai bun prieten, incearca sa te intregrezi in celelate grupuri si sa te porti la fel cu toate!
Si eu sunt a6a.nu stiu` ce sa zic incearca sa gasiti lucruri in comun... vorbiti despre orice de la pisicipana la scoalapoate veti gasi cv in comun...alceva nu stiu ce sa zic
Din cite am inteles tu sh cu colega ta v-ati sustras din grupu acela de colege, acum tot voi trebuie sa intrati cu ele la vorba(probabil ele cred ca voi aveti ceva cu ele) incepeti voi primele sa vb cu ele si asa veti redeveni din nou colege bune cum erati odata. Suuces.
ale0409 întreabă: