| aliiiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

nu am mai pus de mult intrebari aici dar am nevoie de un sfat rapid o sa fiu direct la obiect. Eu cu pritena mea cea mai buna am hotarat sa mergem la un film. nu vreau sa se inteleaga gresit nu a fost vorba sa mergem doar eu si cu ia. cum filmul probabil tine mult si se face seara si locul in care mergem e putin departe mi-am invitat si prietenul. Azi i-am spus prietenei mele cele mai bune ca o sa vina si prietenul meu dupa care ia m-i-a spus nu pentru ca se plictiseste ( Nustiu in ce sens se plictiseste pentru ca eu nu-s genul de persuana sa ma sarut in fata la toti cu prietenul meu ) dar m-a refuzat a spus ca nu dupa care m-i-a spus ca va veni si matusa ei. eu m-am suparat... m-a pus sa aleg intre ia si matusa ei si prietenul meu. Eu prietenului meu i-am spus deja de lucrul asta s-ar simti foarte prost sa-i spun sa numai vina pentru ca prietenei mele nu ii convine ce sa fac? dati-mi un sfat plizzz sad si nu vreau sfaturi gen " vorbeste cu ia" nu rezolv nimic si ne luam la cearta cum sa procedez? sad dau funda

3 răspunsuri:
| Lucian_Enache_1992 a răspuns:

Dupa parerea mea, nu e frumos ce a facut niciun din voi.
Tu ai gresit in momentul in care, dupa ce ai invitat.o pe ea, ti.ai mai invitat si prietenul, moment in care ea s.a simtit probabil prost, pentru ca, ea se gandea ca o sa mai petreceti timp impreuna, ca prietene, dar chemandu.ti prietenul, nu va mai fi ea in centrul atentiei, lucru care a deranjat.o
Gresala ei, dupa parerea mea, a fost ca a incercat sa te atace cu chestia cu matusa, cand putea pur si simplu sa iti zica ceva subtil, gen "Nu mai pot, a aparut ceva, oricum credeam ca o sa fim doar noi 2 etc etc.
Prietenului tau n.ar trebui sa te simti prost sa.i zici pentru ca o sa inteleaga. Eu as intelege.
Si in al 2lea rand, vorba aia care merge si la fete "Broes before Hoes" in sensul ca prietenul e trecator, in schimb, prietena ta cea mai buna e pentru totdeauna, deci incearca sa.ti faci timp cat mai mult si pentru ea in viitor.
Acuma, situatia cu filmul e compromisa. In cel mai bun caz, nu te mai du deloc, sau daca tii neaparat du-te cu prietenul, si zi ca nu te.ai mai dus, ca ti.a parut rau ca ai facut.o sa se simta stanjenita, chestii din astea, si promite.i ca o sa petreceti mai mult timp impreuna, si ca nu o sa o mai neglijezi.
Sper ca te.am ajutat. Multa bafta.

| aliiiiiiiiiiiiiiii explică (pentru Lucian_Enache_1992):

Nu stai ca nu ai inteles ia m-i-a spus de matusasa inainte sa-i spun eu de prietenul meu.si i-am spus si ei ca mi-ar fi convenit mai mult daca eram doar noi 2 dupa care ia m-a pus sa aleg cu cine vreau sa merg.

| Lucian_Enache_1992 a răspuns (pentru aliiiiiiiiiiiiiiii):

Aaa paia tunci fa tu pe suferinda si zii k vroiai sa petreceti mai mult timp doar voi 2, bla bla, ce am zis eu mai sus. ca se poate duce cu matuse.sa alta data... oricum nu e o situatie chiar atat de grea, adica daca intr.adevar sunteti prieten bune, cearta asta n.ar trebui sa dureze mai mult de 10 minute. Si chiar daca ai zis sa nu.ti raspund "Vbeste cu ea", asta e singuru lucru care ai putea sa.l faci, si sa.i spui ce nu ti.a convenit, pentru ca asa va intelege.
Bafta.