| 1mist3r a întrebat:

nu am mai pus de mult intrebari! dar nu asta are relevanta acum,am nevoie de putin ajutor,acum chiar pot sa-l numesc ajutor odata ce nu mai stiu ce sa fac.
Totu' a inceput acum cateva zile,cand am inceput sa vorbesc cu o fata,invata in aceeasi scoala ca si mine,pot sa zic ca o plac,chiar daca nu prea am vorbit,si ea zice ca ma place dar se comporta ciudat, e distanta..raspunde foarte greu la mesaje,sau deloc,la apeluri nici nu raspunde,pe facebook tot la fel, greu.Chiar daca mie nu imi place eu tot insist,adica mereu incerc sa aprind subiecte de discutii etcoh go on dar degeaba sau daca o stresez mai tare "te rog,nu ma suparastraight face"oh go on e foarte iritata de tot ce spun...i'am zis ca nu o sa mai vorbim,ca nu'mi place cum se comporta, e distanta si i-am mai zis si ca aspectu' nu e totu'...a citit mesaju pe fb si tot nu a zis nimic.PARERI? apropooo, eu is boboc ea e a X-a.

1 răspuns:
| iuliatntbumbum3107 a răspuns:

Buna. paieu zic ca ar trebui sa o intrebi daca are probleme sau ceva de genul, poate e distanta din cauza ca a patit ceva sau e trista, incearca sa fii langa ea daca vezi ca are nevoie de sprijinul cuiva. si totusi daca esti prea insistent o faci sa se departeze de tine. dar eu zic asa: sa o lasi in pace o perioada... vorba aia : fie roata ea patrata tot se intoarce ea odata. sau ar putea fi si alte cazuri. poate a gasit pe alticineva. pentru siguranta ta intreab-o, daca e asa atunci ar fi bine sa o lasi in pace sa nu te mai amageasca sa stii cel putin de acum adevarul ca pe viitor sa nu f=suferi. bafta happy