| 1mist3r a întrebat:

nu am mai pus de mult intrebari! dar nu asta are relevanta acum,am nevoie de putin ajutor,acum chiar pot sa-l numesc ajutor odata ce nu mai stiu ce sa fac.

Totu' a inceput acum cateva zile,cand am inceput sa vorbesc cu o fata,invata in aceeasi scoala ca si mine,pot sa zic ca o plac,chiar daca nu prea am vorbit, si ea zice ca ma place dar se comporta ciudat, e distanta..raspunde foarte greu la mesaje,sau deloc,la apeluri nici nu raspunde, pe facebook tot la fel, greu.Chiar daca mie nu imi place eu tot insist,adica mereu incerc sa aprind subiecte de discutii etc dar degeaba sau daca o stresez mai tare "te rog,nu ma supara" e foarte iritata de tot ce spun...i'am zis ca nu o sa mai vorbim, ca nu'mi place cum se comporta, e distanta si i-am mai zis si ca aspectu' nu e totu'...a citit mesaju pe fb si tot nu a zis nimic.PARERI? apropooo, eu is boboc ea e a X-a!

1 răspuns:
| miss1elisa a răspuns:

Buna, Eu sunt fata... posibil ca ea pursisimplu nu are timp, nu reuseste temele, sau nu reuseste sa iasa cu prietenele....Mai bine nu trebuia sa-i scrii despre aspect fetele intotdeauna se supara cand aud ceva de genul acesta. Pentru inceput incearca sa-i scrii un coment pe face cv de genul I love you sau sorry incearca sa scrii cu alta culoare happy si daca vrei ca voi din nou sa fiti impreuna ar fi ok daca tu ia-i darui o inimioara cu ciocolate sau flori sau 2 bilete la cinema sau teatru sper ca te-am ajutat funda?happy