De unde stii ca erau vampiri? Poate erau doar doi oameni care aveau treaba pe acolo, mai ales ca era duminica. De obicei, oamenii mai merg in cimitir la rude/ etc. duminica. Oricum, nu exista vampiri, deci nu aveau cum sa fie. Si presupunand prin absurd ca erau (ceea ce nu este insa posibil), nu ai avea de ce sa iti faci griji, fiindca nu au nicio treaba cu tine .
Ai innebunit fata?)))))))) Esti dusaaa? =]]]]]] Ai probleme cu capu?
)))))) Cum sa existe vampiri?
))))))))))))) Te`ai uitat prea mult la Twilight si la The Vampire Diaries?
)))))))) Visezi?
)) Deja m`am saturat de prostii de genu tau.
Mda..Mai bine nu te mai oboseai sa mai scrii.
Auzi Fata? Sa sti ca chiar nu m`am obosit deloc sa scriu. Si ar fi mai bine sa stai in banca ta si sa nu te mai faci de **** pe internet. Poti sa scrii tu ca ai vazut vampiri, dar nimeni nu te crede si te faci singura de ras. Mai bine te duci si bocesti la mami si latati si le spui ca ai vazut vampiri, decat sa te faci de tot cacatu pe net.
Daca pe mine nu ma crezi ca nu exista vampiri, o sa-ti explice ai tai. Cum sa nu faca cineva misto de tine cand tu scoti asemenea prostii?
))) Si ti-am zis, prosti ca tine exista multi, deci nu te ingrijora ca nu esti prima da nici ultima care pune intrebari din astea de rad toti de ea.
Si stai chil lady ca nu exista vampiri.
Mai du-te dracu! Nu mai zice nimic fa vaco!
Vaca esti tu cu Mata, retardato. Nu ma face vaca, pentru ca tu esti proasta care zice ca a vazut cica vampiri. Si nu ma fa, k poate ma interesez pic mai mult de tine. Si de te gasesc, ti`o iei asa de tare incat nu ma vei uita veci!
1. "Mata" se scrie mă-ta.Pentru că vine de la "mama ta" și prescurtat devine mă-ta. (Nu vreau să te iau acum la greșeli gramaticale doar că e pentru cultura ta generală. ) Bun... Acum nu vreau eu sa ma bag. Dar fata avea nevoie de ajutor și nu cred că ai dreptul sa o iei la misto.Si acum pe bune. Cine ar crede ca poti tu sa o gasesti pe ea si sa ii faci nu stiu ce? :]]]]] Cat despre întrebare, nu puteau fi vampiri. Ori ai vazut tu gresitsi ori ti s-a parut. Poate erau doar niste oameni plimbându-se. Si mie mi s-a întâmplat să ma plimb cu un prieten prin cimitir si doua fete s-au speriat si au început să strige "vampiri" =]]]
RazvanCazan întreabă: