anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu imi dau seama ce simt, ma aflu intr-o "relatie" de aproximativ 5 luni, el este primul meu prieten(am 17 ani). Gandul meu este la el insa nu permanent ca la inceput, nu simt nimic cand il sarut iar cateodata nu vreau sa o fac,sunt straina langa el,de la o vreme ma ofenseaza spusele lui, obisnuieste sa iasa cu alte fete (ca amici)si ma nelinisteste faptul ca nu am nimic impotriva, ma gandesc adesea la despartire insa sunt sigura ca nu ma voi impaca usor cu lipsa lui.Sustine ca ma place(nu cred ca o face cu adevarat,consider spusele lui o iluzie sau minciuni),am momente,zile in care nu vreau sa il vad, ma deranjeaza prezenta lui, ma simt jignita de ceea ce-mi spune sau mi-a spus.Este un amic perfect dar nu il pot privi in acest grad, iar ca prieten(iubit) am senzatia adesea ca nu il suport.Ce se intampla cu mine? Nu vreau sa il pierd, dar nici sa il vad.Precizez ca nu ne-am certat.

6 răspunsuri:
| DouaPuncteIcs11 a răspuns:

Pai ii poti spune sa fie mai romantic! Si daca nu exista scanteia nu exista! Poate ar trebui sa ii zici ca ar trebui sa va despartiti si sa ramaneti prieteni!

| Zenithf a răspuns:

Se intampla asa pentru ca intre voi nu este o relatie, ci sunteti doar colegi de camera. La fel de mult ca prezenta lui te irita absenta lui, adica lipsa de afectiune dintre voi. Sunteti si va purtati ca doi straini chiar si atunci cand sunteti singuri. Nu este chiar nicio intimitate intre voi, in afara de un sarut sec?
Nu stiu daca relatia voastra a fost vreodata "calda", dar acum este clar ca este aproape de "zero", de punctul de inghet. Stii ce se intampla cand ingheata, nu? Din auzite macar, ca prin aceasta experienta nu ai trecut inca.
Aveti nevoie de o discutie serioasa intre voi, vedeti ce asteptati unul de la altul si ce lipseste ca relatia voastra sa tina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu ce vrei de la el? de la relaia voastra? ata este cel mai important sa stii concret ce vrei, lasa timpul sa treaca nu e necesar sa tii in 5 minute. ai rabdare cu tine.

| AikkoxD a răspuns:

Nu eşti singura la care se întâmplă lucrul ăsta. Vorbeşte cu el şi luaţi o pauză. În timpul ăsta vei afla ce simţi pentru el, dacă ţi-e dor sau nu.

| TheRoses0987 a răspuns:

Eu sunt de parere ca un moment de respiro ar fi ideal in relatia voastra, pentru ca din ce spui nici el nu te prea respecta din moment ce iese cu alte fete deja asta e un semn de intrebare.succes.

| Azµre a răspuns:

Să discuți cu el și să ai mai multă încredere și înțelegere!