| LifeandDreams a întrebat:

NU imi mai suport PARINTIi delooc! Nu am inteles un capitol de la matematica. m-a chemat tata la el sa-mi explice, dar pentru ca nu am stiut mi-am luat telefonul si bratarile care le-am avut pe mana! Si nu ma lasa afara si nici la PC. CE sa Fac? Cum sa-l fac pe tata sa`mi dea telefonul inapoi si bratarile? Ajtati`ma va rog. Dau funda + VoT big grin

5 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Foarte bine ţi-a făcut!
Din banii cui ai telefon şi brăţări, şi de ţigări, şi ciorapi scumpi, şi geacă, şi ginşi, şi adidaşi, şi de haloween, şi de club, şi de?
Păi ce noi îl cunoaştem pe tatăl tău? Pune-l în legătură cu mine să vorbesc eu cu el să-ţi tragă vreo cîteva curele la cur, să te pui pe învăţătură. Nu cred că vrea altceva de la tine, decît să înveţi şi să te ţii de şcoală. Ia uite. dom'le, ce era să fie!
Nu mai are domnişoara brăţări!

| LifeandDreams explică (pentru corolav):

Esti ratat? Esti RATAT? la ce te bagi in seama daca nu ma ajuti cu nimic? mars de aici. KIss My Ass!

| LifeandDreams explică (pentru corolav):

Unde ai crescut? in jungla? pe tine sa te bata! 1 ba Puta. si ca sa stii bratarile ca mi leo luat o fost foarte stupid! si in plus! e taicamiu vitreg! si telu din baniii lui mami si toate celalalte din a lui tati asa ca taci! sa-ti faca tie tactu asa ca pe mine daca mar lovi fraieru asta i-as da una de iar pica vasilica! ok?

| LorryDulce a răspuns:

Si toate astea doar pentru ca nu ai stiut? Important este in primul rand sa nu te inchizi in tine si sa crezi ca ai facut ceva rau sau alte chestii.Incearca daca poti(stiu cat de "naspa" este matematica) sa faci ceva exercitii,roaga o colega/un coleg priceput din clasa sau un prieten sa iti arate cate ceva iar dupa aceea sa ii arati tatalui tau k te-ai straduit atat cat ai putut si ca esti dispusa sa intelegi si sa faci mai multe si ca pedepsindu-te nu va rezolva nimic,nu vei sti matematica perfect, spune-i sa aiba rabdare cu tine si tu incearca sa faci cateva ex si sa ii arati, Bafta!

| cosmin_1969 a răspuns:

Mie sincer imi pare rau pentru tine dar ce are taicatu ala este alcoolic de are asa scapari de comportament...imi pare rau pentru tine ti-am mai sp dai add la id meu si te as pe mes aici nu putem discuta