Păi asta e moda acum, și majoritatea trăiesc pentru alți uită să trăiască pentru ei, sunt doar niște copii idioate.
Nu vreau să-mi imaginez ce se va întampla peste 5-10 ani dacă acum la 13, 14 ani practică sexul în baie.
O zi plăcută îți doresc.
Si eu cand eram mic si ma uitam in jur aveam aceeasi intrebare, apoi am inceput sa citesc si nu ma mai intereseaza
Pe mine ma intereseaza si mai sunt cativa oamenii cu picioarele pe pamant dar nu atati cat sunt pe Pluto.
De fapt cei pe care ii cunosti tu sunt obsedati de discoteca 24/24, sex, sani, iubite. Mai iesi in lume, cunoaste si alt fel de oameni.
Pai cam asta este noua generatie.Iar peste 5-10 ani, cred ca v-om vedea canibali stabiliti in orase
După atâţia ani de comunism în care îţi era frică şi să ieşi pe stradă seara, mi se pare normal să se ajungă aici, mai ales la ce mentalitate au unii români care au trăit pe vremea lui Ceauşescu şi acum, ca să demonstreze că ei acordă " libertate " copiilor lor. Aşa se ajunge la depravarea asta...
Asa e Peste tot nu doar in Romania. Intr-adevar e groaznic tot ce sa intampla si mi-e groaza sa ma gandesc ce o sa faca copii nostri daca copii din ziua de azi de comporta asa!
Marius339 întreabă: