Salut.
Este o poveste destul de complexa.
In primul rand nu trebuie sa plangi. Asa sunt "prietenii". O sa mai dai de astfel de persoane. Tu trebuie sa gandesti altfel in legatura cu colegele tale.
Pot sa adaug aici replica mea preferata ( "Nu merita sa plangi pentru cineva, iar daca merita, atunci nu te facea sa plangi" ). Intelegi? Adica nu are rost sa plangi. Pentru cine pentru o prietena care nu iti e prietena? Ea a pierdut. Bucura-te ca ai aflat lucrul asta acum si nu mai tarziu.
Fruntea sus. Esti mai buna ca ele si stii asta.
Cat despre mutarea din banca... Presupun ca ar trebui sa gasesti alta colega cu care sa te intelegi cat de cat bine si sa va mutati amandoua, ca sa nu para asa direct, ca bate la ochi pentru colega ta Ideea e ca tu ai aflat ce crede ea, si ea banuiesc ca nu stie ca tu ai aflat. Esti deja inaintea ei atunci. Trateaz-o cu indiferenta. Nu mai pune la suflet tot ce zice ea. Multi au pareri diferite, nu poti sa ii multumesti pe toti. Iar in legatura cu colega ta, nici nu trebuie sa incerci. Nu ai pe cine sa multumesti.
Si zau asa ai luat 100 de puncte. Este desteapta si esti mai buna ca ea. Nu stiu cum vad ele relatia de prietenie cu tine, si de ce ar fi o problema pentru ele. Dar las-o asa. Nu incerca sa dai impresia ca esti slaba in fata lor.
Nu stiu daca te-am ajutat prea mult Dar sper ca macar putin sa o fi facut-o. Iti doresc numai bine!
Cu drag, m-ai ajutat mult, iti multumesc.
Oricand, ma gasesti aici.
Presupun că ți-a încredințat conturile pentru că are încredere în tine, nu ca să-i citești mesajele.
Nu e vorba de asta, si, sa stii ca ma bucur ca am intrat.Am aflat ce fel de persoana e si stiu cum sa o tratez.
Diorrus întreabă: