Daca iti place sa canti, nu trebuie sa canti doar daca ai ureche muzicala, voce avem toti Poti incerca sa faci canto, si atunci vei afla adevarata ta valoare a vocii. Te poti prostii oricand sa canti chiar si cu prietenele Succes.
Draga mea, este adevarat ca tu iti auzi diferit vocea fata de cum o aud ceilalti.Si la fel de adevarat este ca nu am primit toti de la D-zeu darurile pe care ni le-am fi dorit.asta nu trebuie sa te descurajeze.Incearca sa canti la un instrument, prin care sa-ti exprimi pasiunea.
Am chitara, dar tot imi zice cineva ca n-am ureche muzicala. si ma descurajeaza as vrea sa nu fie asa, dar este ...
Si totusi nu descuraja. Chiar daca nu ajungi la performanta, nu trebuie sa renunti la o pasiune atat de arzatoare.Chitara e un instrument mai dificil daca nu ai ureche, dar poti incerca, daca reusesti sa o acordezi corect.In timp o sa poti,, educa,, urechea si va fi mai usor.Succes.
Problema e ca nu simt ca as vrea sa am vreo legatura cu chitara, daca se poate sa zic asa, nu ma simt in largul meu. Cand cant cu vocea e diferit, e "o chestie" ce mi-as dori sa fac mereu.
Cred ca profesoara/ profesor de muzica ai. Vezi si parerea profesorul si daca ai voce mergi si fa cursuri la vreo scoala populara de arta sau in particular. Daca nu ai voce continua sa canti pentru multumirea ta sufleteasca, pentru a te simti bine.
Fara ureche muzicala nu poti face nimic! Intreaba-ti profa\proful de muzica si daca ai voce.