anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai suport toată lumea isi bate joc de mine sad, ma face urată, grasă etc..., mereu cand ajung acasă incep să plang, si mă gandesc că a doua zi o să fie mai bine, dar nu ie asa crying. Cand ajung la scoală, colegii de la mine din cls mă fac in toate chipurile, chiar dacă eu nu le fac nimic. Nu mai rezit crying! Vă rog ajutatimă! Ce ar trebiu să fac?! crying

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Fac asta pentru ca tu nu iei atitudine, nu e bine sa te lasi calcata in picioare, nimeni nu are dreptul sa isi bata joc de tine in halul asta indiferent daca esti frumoasa sau urata.Stiu ca e greu sa faci fata, dar cand mai auzi astfel de comentarii incearca sa le dai peste nas si sa le spui ca nici ei nu sunt perfecti si sa te legi de defectele lor pentru ca in general desteptii care se cred smecheri au impresia ca sunt buricul pamantului si ca se pot purta cum vor cu cei mai slabi si mai buni, dar sunt de fapt niste ratati.
Peste cativa ani se va schimba roata si in timp ce tu vei avea o viata frumoasa si implinita, ei isi vor plange de mila si tot cu aroganta vor ramane.

| positivity a răspuns:

De la începutul anului școlar și până acum, în ultimul semestru, am tot auzit tot felul de adjective la adresa mea. Ba că sunt emo, ba că nu am gusturi bune, ba că sunt tocilară, tot felul de chestii total neadevărate. Am trecut peste, nu am băgat în seamă cu toate că mă durea îngrozitor tot ce se spunea despre mine.
Atunci eram un biet copil, o simplă puștoaică; într-un an maturizându-mă cum nu se putea mai bine. M-am schimbat, și nu doar psihic, ci și fizic.
Într-un an de dispreț și suferință, am învățat să nu bag în seamă toate idioțeniile spuse de oameni, pentru că nu merită.
Asta ar trebui să faci și tu, să treci peste toate "complimentele", să fii indiferentă.
Știi, ai putea să faci un blog, unde să-ți scrii toate sentimentele. Să știi că ajută! Acesta este un mic "blog" al meu.
http://amphetamine.sunphoto.ro/
Sfatul meu pentru tine este să fii tare, să reziști și să nu arăți compasiune nimănui.

| emydaisy a răspuns:

Sa nu ai bagi in seama.Ai fost prea buna cu ei.Dai in ***.Ei iti spun asta din gelozie si invidie.Esti frumoasa asa cum esti tu.Tu nu trebuie sa pui la suflet.Asa este in orice scoala.Si eu am trecut prin asta.Ei au vzt ca nu-i a bag in seama si s-au lasat de barfit.:*

| Giulia89 a răspuns:

NU trebuie sa ii bagi in seama pur si simplu, oamenii sunt rai si oricuim ai fi ei tot iti gasesc un "defect", tu trebuie sa ai incredere in tine si sa nu mai asculti ceea ce zice lumea, pentru ca toti suntem frumosi in felul nostru si nu fizicul te face om ci sufletul din tine, tu trebuie sa fii cu capul sus sa nu te lasi calcata in picioare de oameni astia nici oameni nu pot fi numiti, asculta-ma tu nu trebuie sa plangi pentru rautatea lor tu trebuie sa stii ca orice ar spune lumea nu trebuie sa crezi pentru ca o fac doar ca sa te vada la pamant, si gata cu plansul arata-le la toti ca pe tine nu te deranjeaza prostia lor si o sa vezi ca daca nu-i bagi in seama si pui la spate jignirile lor de oameni prosti o sa inceteze. Te pup :*