| мιcнєℓℓє a întrebat:

Nu mai vreau sa discut cu o fosta prietena de a mea! Dar ea tot incearca sa ma abordeze pe mess.E plecata in alta tara si tot imi vorbeste pe limba tarii respective..Nu vreau sa ii spun nimic..DELOC,DELOC..Credeti ca se va potoli? A iesit de pe mess...are 2 adrese pe una nu ma abordeaza deloc, dar pe cealalta vad ca a inceput astazi.thinking De ce credeti ca face asta?
P.S.:CUM SPUNEAM NU VREAU SA VORBESC CU EA DELOC!

Răspuns Câştigător
| JungleHell a răspuns:

Metode de a o evita:
- devii invizibila pentru ea, dar te poate depista cu detectorul si tot ar intra in vorba fara invitatie;
- in caz ca chiar nu vrei nici sa o avertizezi dai direct ignore la contul de pe care te abordeaza si in felul asta nu,, mai simti nimic" de la ea obosindu-se degeaba sa scrie;
De cred ca face asta? Pai din varii motive cum ar fi:
- se plictiseste si vrea sa comunice cu cineva;
- sa se afle in treaba dandu-si seama ca e ignorata de altii care o considera enervanta si spera ca-si va pierde timpul vorbind cu tine;
- vrea sa te enerveze laudandu-se in fata ta sau amuzandu-se pe seama ta s.a.m.d.
Vezi si tu ce e de facut din ce am zis mai sus si mai consulti si parerea altora. Numai bine!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot scrii cu litere mari ca nu mai vrei sa vorbesti cu ea care e problema? Exista buton de ignore pe mess.