Poate ca inca ciclul nu este regulat. daca nu este asa, ori esti bolnava, ori insarcinata. mai bine iti faci repede un test de sarcina. chiar daca ai folosit prezervativ, se poate ca el sa se fi spart. PS. ma poti ajuta si pe mine cu un raspuns la intrebarea urmatoare?
Buna TPU! peste cateva zile este ziua mea de nastere si ma gandeam sa ies in oras cu prietenii. printre invitati e si tipul de care imi place. as vrea sa fac ceva sa ii atrag atentia si poate sa flirtez cu el. intrebarea mea este cum as putea face asta intr-un mod cat mai subtil, fara ca prietenele mele sa isi dea seama? trebuie sa va spun ca, cu ceva timp in urma el era topit dupa mine, dar acum nu mai are aceleasi sentimente, insa eu il plac foarte mult... sper sa ma ajutati.
Daca ati folosit prezervativ pe toata durata actului, nu ai de ce sa-ti faci griji. daca prezervativul s-a rupt in timpul actului, de vreme ce ti-a traso rau de tot... ingrijoreaza-te... numai bine
E posibil ca prezervativul sa se fi rupt. Mai bine mergi la farmacie sa-ti cumperi un test de sarcina si il faci maine dimineata la prima ora. Ai grija!