Buna Nus de ce multe lume are asa parere despre viata cai trista viata este ff frumoasa ne-a dat-o Dumnezeu ca so traim din plin nu-s dc zici cai plina de tristete sa stii ca nu-i plina de tristete ii cel mai frumos cadou aceasta viata.Nus incearca sa-ti gasesti ceva prieteni mai multi ca sa te intelegi cu ei si sa ai cu cine sa mergi si tuh peafara ca am zis-o si o mai ziv viata iii cel mai frumops lucru. Cand ti se face un cadou nu te bucuri cand stai plictisita rau de tot ca nai cu cine sta si la un moment data suna interfonu si iti "ceau nu-s cum te cheama vi afara? cu toti ceilalti ila x ila y z " te bucuri eu cred ca tu ai cell mai mult nevoie de mai multa prietenie.Nu uita viata ii frumoasa cautati tovarase (tovarasi daca dorsti) sa ai cu cine sa stai sa ai cu cine s vorbesti sa te plimbi cu cineva stiu ca atunci cand nai cu cine sta... ii plictisitor.nu prea am idei despre ce vb ca viata ii trista daca vrei sa mai vb baga id mark_herman44 mai vb acolo si te ajut cu ce pot si eu dar asa dupa mine zic ca tuh ai nevoie de prietene prieteni... Bafta sper ca te-am ajutat(Dumnezeu sa te ajute)
Buna.
Nu trebuie sa vezi mereu partea goala a paharului.Viata e mult mai palpitanta daca vezi partea plina.Nu mereu obtzi ceea ce iti doreshtzi dar macar trebuie sa incerci si sa stii ai facut totul ca sa abtzi acel lucru dar nu s-a putut.
Mereu cand vrei sa te omori sau estifoarte trista gandeshtete la prieteni si familia ta, cat de mult te iubesc si cat ar plange dupa tine.Incearca sa ieshi mai mult afara cu prieteni mai veseli si ei sigur iti vor reda bucuria de a vrea sa traiesti.
Mereu cand vrei sa te omori, suna o prietena, vorbeste cu ea si te asigur ca nu vei mai vrea sa te omori.
Sper ca te-am ajutat si sa nu incerci sa te omori pentru ca numai tu ai de pierdut.Ai grija de tine:*
Daca esti emo...chiar nu ma intereseaza.Dar incearca sa te relaxezi, sa te gandesti la ceva frumos, nu cred ca sinuciderea este o rezolvare gandeste-te si la cei din jur care tin la tine .O-sa treci si peste asta.toti trecem prin momente grele.Asa e viata.
Pai ce sa spun...toti trecem prin momente de astea.am o gramada de motive sa cred ca viata e trista:nu prea am prieteni apropiati,cel pe care-l plac nu ma baga in seama,dorintele mele prostesti nu se implinesc cu toata straduinta mea,nu am noroc de niciun fel,colegii isi bat joc de mine...dar uite ca incerc sa privesc partea buna a lucrurilor si-mi dau seama cat de fericita sunt ca am o familie,o casa, ca am alaturi cativa oameni minunati, am comunitatea TPU alaturi etc.
Vezi ca toate se rezolva? Uite cati oameni te sustin si te incurajeaza! Deja ti-ai facut niste prieteni noi.
Nu te descuraja; viata e frumoasa!
Buna...si eu am trecut prin ce treci tu.si cateodata chiar nu stiam de ce sunt trista.1 data cand am incercat sa ma sinucid a fost acum 2 ani cand am luat un pumn de antibiotice si nu am avut nimic.a 2 a oara a fost vara trecuta cand am luat otrava de sobolani.j iar nu am avut nimic.de atunci am inteles ca dumnezeu isi doreste ca eu sa traiesc.j de atunci nu am mai facut asa ceva.incearca sa iti ocupi tot timpul.sa nu te mai gandesti.sa ajuti lumea. uite daca vrei sa vbm mai multe.silviu_tza94.putem vorbi mult mai multe si poate o sa te fac sa te simti mai bine.
Inearca sa vezi si partea plina a paharului si sa renunti la aceste ganduri negative. Vei vedea ca viata e plina de surprize si nu merita sa o pierzi, gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca. Nu da cu piciorul intr-o asemenea sansa. Incearca sa faci lucruri care sa iti distraga atentia, iesi cu prietenele, distreaza-te sau daca nu, uita-te la filme de comedie. Cu timpul vei uita de toate astea.
Da... Incearca sa iti fixezi un scop in viata, asa vei avea pentru ce trai, lasa deoparte complexele si incearca sa vezi partea plina a paharului. Odata ce ti'ai fixat un scop in viata, cu fiecare pas pe care il faci spre telul propus, o sa fi din ce in ce mai fericita. Fa'ti prieteni mai veseli, cu simtul umorului, lasa deoparte dramele si baga play comediilor. Nu uita ca pana la urma tristetea e o parte fara de care viata si'ar pierde tot farmecul, fara tristete nici nu ai mai sesiza fericirea. Gasete niste hobbyuri (atntie! taiatul cu lama nu este un hobby). Pe scurt las-o draq de tristete si incepe sa iti traiesti viata! (sa iti traiesti viata NU inseamna sa fumuezi toate ierburile pamantului!)
Nu gandi asa te rog frumos. cati ani ai 12 -13. asta e varsta in care esti la pubertate si dezi EMOtiva ...plangi din orice nu ai chef de viata dar viata e ata de frumoasa daca sti sa o traiesti asa eram si eu.
Stai cu prietenii, distreaza-te, nu te mai gandi la moarte. Ai putea sa iti schimbi si poza aia.si numele "emogirls".
Am trecut si eu prin asta, chiar am incercat sa ma sinucid, dar nu te mai gandi la asta.Incearca sa treci peste necazuri ca viata merge inainte.Relaxeaza-te,e vacanta,uite te poti duce la munte,la plaja, sau chiar si o plimbare cu bitza sau cu rolele te poate ajuta. Uita-te pe net la niste clipuri dure cum ar fi la Garcea, si nu te mai gandi la prostii de astea.Mai mergi intr-un club, mergi la petreceri si distreaza-te.
Sper ca te-am ajutat
Deci cred ca m-am plictisit deja de intrebari in care ziceti ca va omorati. Invatati sa apreciati viata bai ca nu aveti mai mult de una. Unii nu au casa, familie, ce manca si nici posibilitati financiare sau posibilitatea de a se duce la scoala. Pentru noi toate acestea sunt lucruri regulare, normale si totusi nu observam cat de norocosi. Si ce daca prietenii te mai tradeaza? Toti avem mici scapari nimeni nu-i perfect. Dusmani? Din astia multi avem dar nu ne dam seama ca in loc sai criticam, sa ne razbunam ar trebui sa ne privim defectele noastre ca asa fac multi zic rautati doar de ceilalti dar la ei nu gasesc decat calitati. Sau te plangi de parinti? stay linistita ca ei iti vor binele, vor sa ai un viitor bun si tot ce meriti sa fii o pers corecta etc. Restul rudelor mereu teau sprijinit si mereu o vor face pentru ca in ciuda a ceea ce ai putea uh crede toti tin la tine chiar daca nu-s neaparat genu sasi arate sentimentele familiare. Eu iti recomand sa te multumesti cu viata asta, sa nu te mai gandesti doar la lucruri negative pentru ca sunt mai multe pozitive. Sper doar sa iti revii ca nu merita sa fii suparata pe viata ca e doar una, si trebuie sa profiti
anonim_4396 întreabă: