| bianca898 a întrebat:

Buna TPU. Nu prea am o viata sociala buna si ma cam ingrijoreaza acest lucru, plus ca din aceasta cauza am primit tot felul de etichete negative, unele care nu au treaba cu asta dar pribabil tot asta ar fi motivu principal. Ce sfaturi mi ati da mai ales cei care au trecut prin asta si au reusit sa o mai depaseasca.

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Probabil ti se pare din cauza a ce vezi pe Facebook si insta, sa stii ca in realitate majoritatea din noi nu iesim in gasca weekend de weekend si toti aleg sa isi posteze doar momentele cele mai bune, nu viata de zi cu zi.
Nici nu mai stiu cand a fost ultima oara sa ies in numar mare undeva, dar ce conteaza oricum? Etichetele de cele mai multe ori ti se pun de catre straini care acum iti arunca un comentariu negativ si in secunda doi ii doare in cot, isi vad de viata lor, nu te mai stresa degeaba ca esti in regula, esti normala, nimeni nu mai comunica la fel de des cum o facea inainte.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ar trebuie sa stii ca pentru majoritatea dintre noi, viata sociala nu este egala cu ce vezi in filme, deci stai calma.Inscrie-te intr-o comunitate, intr-un ong, intr-un cerc artistic, intr-o asociatie sportiva sau orice altceva si lucrurile se vor imbunatati.

| lpavel a răspuns:

Cand vei inainta in varsta si in viata vei invata sa nu dai pret pe gura lumii si sa-ti traiesti viata asa cum iti place tie, cum iti este mai confortabil! Lasa lumea sa vorbeasca ca niciodata nu va fi bine ce faci, deci invata sa fi indiferenta la ce vorbeste!
Si apropo, persoanele cu adevarata valoare nu au o viata sociala prea buna, si nu sunt putine, tu esti una dintre ele!