Heye un sentiment pe care il tot intalnesti de cand devii adolescent
nu e ca si cum te-ai indragosti,este doar o mica iluzie a inimii,un sentiment de admiratie,de placere,o anumita slabiciune pentru o persoana
faptul ca il vezi ca pe un Fat-Frumos se datoreaza slabiciunii tale fata de el
este ceva trecator,majoritatea fetelor patesc asta
in primul rand daca el te intreaba daca iti place de el(lucru care din cate am inteles s-a petrecut de mai multe ori)inseamna ceva,adica gandeste-te,daca nu era interesat nu se mai obosea sa te intrebe,nu mai pierdea timpul cu vrajeli din-astea; pe urma,faptul ca se stramba cand te intreaba nu trebuie sa insemne neaparat ca-i e scarba de tine,poate face fata asta pentru ca-i e rusine de tine si poate incearca sa para nepasator de situatie,incercand la fel ca tine sa-si ascunda sentimentele
bine acum nici eu nu pot sa-ti garantez ca tipului chiar ii place de tine,pentru ca nu am de unde sa stiu ce este in mintea lui dar te-as sfatui sa incerci sa nu-i acorzi prea multa atentie,incearca sa-l ignori,ca sa vezi daca el te remarca prin asta,sa vezi daca-i pasa,lasa-l pe el sa te caute,sa se bage in seama cu tine,tu incearca sa nu pari disperata de el,iar daca te mai intreaba daca-ti place de el tu zi-i asa
oate,dar depinde...tie iti place de mine? prin intrebarea asta tu nu-i vei spune nici ca-l placi nici ca nu-l placi,si vei afla de la el ce simte cu adevarat,daca nu vrea sa-ti raspunda la intrebare nici tu nu-i raspunde,si daca vezi ca va continua sa te roage sa-i spui daca il placi e clar ca se gandeste la tine si ca te place si moare de nerabdare sa stie daca si tu il placi pe el; daca iti zice ca nu te place,spune-i si tu ca nu-l placi
si ai sa vezi ca va continua sa te intrebe sa stie daca nu ti-ai schimbat parerea,pentru ca baietilor le place sa stie daca sunt iubiti de o fata, si se dau mari, se baga in seama
sper ca te-am ajutat si daca mai ai nevoie de sfaturi din partea mea imi poti lasa id-ul tau
ID-ul meu este little_teddy_bear99
Daca am probleme, sunt sigura ca o sa apelez la tine
Mersi pentru sfat