Probabil ca el adauga si cele 9 luni cat timp a fost in burta mamei lui >_> Cine este raphael tudor apropo?
Si uitate aicihttp ://lalaband.protv.ro/? paged=2 si cauta in jooooos mai jos de ultima poza cu Vlad de exemplu asta scrie acolo: La multi ani, Raphael!
Posted on January 5, 2012 by lalaband
50
Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute alaturi de cei dragi! Mai mult, cand este o zi importanta pentru tine, ca de exemplu ziua de nastere, si esti inconjurat de cei mai buni prieteni, de familie si toti cei pe care ii doresti langa tine, clipele devin magice si se transforma in momente memorabile, amintiri de neuitat.
La multi ani, Rapha!
Iata ce ne spune si ce va transmite LaLa colegul si prietenul nostru, Rapha, de ziua lui de nastere:
"Azi, de ziua mea, ma voi intalni cu colegii de clasa, cu prieteni foarte buni pe care nu i-am mai vazut demult, voi petrece cu familia, iar cu colegii din LaLa Band, pentru ca acum majoritatea sunt in vacanta, voi petrece cel mai probabil pe 9 ianuarie cand ne intoarcem la filmari Buftea si unde voi duce prajituri delicioase facute de mama. Sunt foarte bucuros si le multumesc tuturor pentru sutele de mesaje de La multi ani care au inceput sa curga de azi noapte pe Facebook."
In ceea ce priveste visurile si dorintele lui, Rapha ne spune ca: "Anul acesta imi doresc sa iau cu succes Bac-ul si sa intru la facultate, viata mea s-a schimbat o data cu Pariu cu viata si LaLa Band. Fiti alaturi de noi si in 2012 pentru ca va pregatim multe surprize!"
De fapt e nascut in 3. ianuarie. 1993. Scrie in revista Bravo Girl careia Raphael i-a acordat un interviu. Si scuze ca raspund atat de tarziu.
dovex întreabă: