| deea07 a întrebat:

nu stiu ce mi-a venit, dar vroiam sa va intreb si pe voi, in special pe fete, cum te desparti de cineva fara sa ranesti?big grin Adica eu nu sunt indragostita si nu prea simt nimic pentru el, dar el... Vreau sa-i zic ca s-a terminat si sa ramanem prieteni, cum fac asta intr-un mod mai ok?big grin Fundoi:*

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @deea07! Nu stai cu cineva pentru că-ți este milă, cel puțin aceasta este părerea mea. Încearcă să nu mai ieși doar tu cu el, iar în grup să te așezi lângă altcineva. Fii sociabilă și vorbește și glumește cu toată lumea la fel iar dacă te întreabă ce s-a întâmplat, încearcă să-i explici că nu ești pregătită pentru o relație că vrei să fii doar o foarte bună prietenă.
O zi cu zâmbet să ai!

5 răspunsuri:
| NoUseForAName a răspuns:

Ii spui ca vreti sa va intalniti.
v-ati intalnit, totul ok si incepi sa ii zici, am ceva important de zis.
Ii spui ca vrei sa luati o pauza de la relatie si daca e de acord cu acest lucru.
Sunt sigur ca el va fi de acord, eu unul as intelege daca ea mi-ar zice asa ceva.

| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Cel mai buna metoda ar fi sa vorbestideschis cu el, sai explici totul, sa-l faci sa te intzleaga, dar sa-i spui asta frumos cu blandetze.
Si eu am fost intr-o situatzie asemanatoare doar ca nu eram iubitzi, el doar vroia ceva cu mine dar i-am explicat totul frumos, la inceput vroia sa para dur dar a intzles pana la urmahappy
Mul noroc:*:*:*

| deea07 explică:

Pai eu asta incerc, il evit cat pot, si nu e prost, si-a dat seama de asta. Dar nu stiu, m-as stimti ciudat sa zica el primul ca s-a terminat.

| MeJustMeAndStop a răspuns:

Cel mai bine e să fii sinceră, pentru că dacă nu sunt sigură că nu te vei simţi prea bine.
Ieşiţi amândoi afară,singuri, vorbiţi, glumiţi, ...prieteneşte,apoi îi spui ceva de genu : eu nu vreau să te rănesc,să îţi rănesc sentimentele,nu am nici cea mai mică inteţie tocmai de asta trebuie să ştii că eu ţin la tine dar doar ca la un amic. Nu vreau ca relaţia asta să nu se bazeze pe iubire reciprocă,iar tu să afli din altă parte ceea ce simt eu pentru tine. A fost o relaţie frumoasă,m-am simţit bine, însă nu o putem continua deoarece eu nu te iubesc, (te repeţi din nou laughing ) decât ca un amic,tocmai de aceea nu vreau să apară resentimente sau să ne despărţim într-un mod urât. Vreau să rămânem prieteni,buni prieteni. Cred că aşa e cel mai bine. happy Îmi cer suze, fac asta pentru ca mai târziu să nu suferi mai tare,nu mi-o lua în nume de rău happy. Deci... îmi acorzi prietenia ta? - cam asta zic eu :d
Însă înainte să îi spui asta roagă-l să te asulte până la final, ca să nu te oprească.
Dacă îţi va fi de ajutor, poate îmi dai fundă, dacă nu, nu e nici o problemă, am vrut să te ajut happy

| Iuli_9028 a răspuns:

Nu ai cum sa te desparti de el fara sa il ranesti... si chestia cu sa ramaneti prieteni este ca si cum ti-ar muri cainele si mama ti-ar spune ca il poti pastra daca vrei!