Pai din cate spui, ai inclinatie spre geografie.Eu zic sa dai la aceasta materie si sa te bazezi pe cunostinte proprii nu pe faptul ca "proful e mult mai dragut".
Pana la urma inveti ca sa stii.La istorie e mai multa toceala, mie geografia mi se pare mult mai frumoasa si mult mai logica.
Eu am dat la istorie si sa iti zic de ce:
1) mi-a placut mai mult decat geografia;
2) ai foarte mult de invatat la geogra (podisuri, munti, ape, altele) pe cand la istorie ai pare-mi-se vreo 10-12 lectii.
3) foarte putini dau la istorie si tocmai de aceea subiectele la istorie sunt usoare.
4) la istorie retineam usor anii, insa la geografie nu retineam inaltimile muntilor deloc.
5) geografie=sentiment de turma.
Daca totusi tu, respectiv MituPitu, considerati ca sunteti mai buni/bune la geografie, alegeti geografia! Trebuie sa fiti siguri/e pe cunostintele voastre, iar daca ele sunt in numar mai mare la geografie, atunci pe acest obiect axati-va. Bafta!
[Yana]
Pff. exact vasa e si la mine:-s. profa de istorie da usor. pot spune ft usor.sii la geogra ne explica.defapt la aman2 ne explica. dar sunt in mare dificultate de alegere:-s. pai voi mia lasa timpul sa treaca si dupa aia sa vad care ma atrage mai tare:* SUCCES!
Sunt in aceiasi situatie dar spre deosebire de voi profesoara mea de geografie iti vine sa ii dai in cap chiar daca geografia era mai usoara inainte sa vina profesoara asta iar spre deosebirede profesorul de istorie, face sa para foarte interesant si chiar a inceput sa imi placa istoria si chiar inveti de curiozitate
Istoria e mult mai usoara si noi avem un prosf super de trebuie`a la istorie si invat la el si imi place dar la geografie avem o baba nu intelegem nimic din ce zice si e mult mai nasoala mai ales intr`a 8`a cand ai Romania de invatat...
Sunt in aceeasi situatie ca tine.Profa de geo explica bine si inteleg iar istoria e mai lunga si cam plikty...eu inca nu stiu ce voi alege dar inclin spre geografie dar pana la urma alege ce iti e tie mei usor de retinut! Succes!