anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Nu stiu ce sa fac. Acum ma simt foarte singurasad si urata. Cand ma uit la mine nu vad nimic decat defecte...sani foarte mici. Cand eram in clasa a 7-a baietii faceai misto de mine. Spuneau ca o sa mor virgina. La liceu iar colegii faceai misto de mine pana cand s-au mai maturizat dar eu am ramas cu amintirile care nu ma lasa sa am incredere in mine. Ma simt foarte urata si am impresia ca nu o sa ma placa nimeni. orice as face, oricum m-as aranja, parca nu e de ajuns. Am inceput chiar sa nu ma mai uit la baieti in felul acela...adica sa fiu atrasa de ei..si daca sunt, tin pentru mine sad cred ca am cazut incet incet si nu ma pot ridica. As vrea sa fie cineva care sa ma ridice desi stiu ca imi veti spune ca singura schimbare o pot face eu.dar cum? Cum sa fac aceasta schimbare? Ce trebuie sa fac?

5 răspunsuri:
| Marius94_5839 a răspuns:

Ai foarte, foarte mult de lucru' tanara domnisoara.

| Eyke a răspuns:

Spuneau asta pentru ca le placea de tine dar nu stiau cum sa te abordeze noi baieti suntem foarte idioti cand vine vorba sa facem o fata sa ne placa, si frumoasa e adevarat nu stiu cum arati dar din ce citesc esti o persoana care iubeste si tine la prieteni si vreai sa primesti ce-a ce daruiesti. Te ajut cum vrei daca vrei sa stam de vorba mi-ar face placere ^_^

| DoarUnCopil a răspuns (pentru Eyke):

Da sincer as vrea sa stau de vba cu cineva sad imi poti lasa un msg cu id-ul dau daca se poate?

| Eyke a răspuns (pentru DoarUnCopil):

Cu placere rai_for_god este idu.

| Munteanu_Bogdan_1994 a răspuns:

Totul tine de fizic, daca te multumesti cum arati automat iti creste exponential increderea in tinehappy