| Annca99 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac..am nevoie de un sfat.
sad

Acum cateva zile am fost la scoala la un baiat si mi-a placut de el.

Am ajuns acasa si am intrat pe mess, si i-am zis ca imi place de el si el mi-o zis "aha, si?". ACum nu stiu ce sa fac. mie imi place de el foarte mult sad.
Ajutati-ma sad crying... va rog...

vreau sa fiu impreuna cu el. il iubesc.sad nu stiu ce am mereu ma gaandesc la el. sad

Ajutati-ma sad

Răspuns Câştigător
| NaiveGirl09 a răspuns:

Scumpo, daca il placi. Nu inseamna ca il si iubesti! Gandeste-te bine! O saptamana, doua. Trei! Mai mult. Gandeste-te daca ti-ar fi bine sa fi cu el! Si in plus, daca el nu te place. Chiar daca tu esti ranita, NU ii arata asta NICIODATA! Asta vor. Atentiewinking. Dupa isi bat joc. Iubire, fi indiferenta smug.

| Annca99 explică (pentru NaiveGirl09):

.eu prima oara cand l-am vazut ..nustiu parca m-am indragostit de el. sad ..nush ce sa fac straight face

| NaiveGirl09 a răspuns (pentru Annca99):

Mda, îţi înţeleg mai bine decât oricine problema! Într-o chestie de genul am fost şi eu. A fost groaznic. Sau altă chestie tot în genul : L-am văzut prima oară. L-am plăcut, dar niciodată nu am crezut că se va întâmpla ceva serios, până am plâns pentru el, prima oară. Faptul cel mai îngrozitor era că şi el mă plăcea. Ştii de ce era îngrozitor? Pentru că este cu 5 ani mai mare! Încă îmi spune că mă iubeşte, deci e clar că ţine la mine.

6 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Păi 50% este aranjat, că vrei tu.Mai rămâne să vrea şi el. Pune un prieten de -al lui să se intereseze ce părere are de tine şi dacă ar vrea o relaţie serioasă.

| mona a răspuns:

Ai facut o mare greseala spunandu-i ca-l placi pentru ca din raspunsul lui reiese ca este indiferent fata de tine si nici nu ar trebui sa te mai gandesti la el

| Vvistula a răspuns:

DACA A zis aha inseamna ca e un necioplit si nu te place, macar putea sa iti explice frumos dar mai bine nu te mai gandi la el.

| TeLefonCubĻuştutž a răspuns:

Ok,nu trebuia sa ii spui ca il placi asa din prima, mai bine mai asteptai, acum ca i-ai zis trebuie sa mai stai putin cam 2-3 saptamani si apoi imprieteneste-te cu el apoi fa glume si o sa revina la sentimente mai bunem sper ca te-am ajutat :*