| JustABoy2004 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac... Colegii mei isi bat joc mai mereu de mine. Sunt anxios si nu prea vorbesc cu nimeni. Rabufnesc foarte incet, dar mi se umpla paharul repede. De fiecare data cand sunt batjocorit, ripostez si eu cu cateva vorbe insa toata lumea se pune impotrvia mea si sunt invins. Tin sa mentionez ca invat bine la scoala (in caz ca ma intreaba cineva). Sunt destul de sarac... Nu am nicio dorinta deoarece stiu ca parintii mei nu isi pot permite dorinta mea. De multe ori plang acasa cand sunt singur, alteori rabufnesc in timp ce ma joc jocuri. Am colegi destul de fitosi si rasfatati. In timpul orelor mai fac cate-o gluma ca sa-si revina lumea din somnul lor, dar ei nu se pot bucura de gluma si isi bat joc de mine. Pur si simplu m-am saturat si nu mai doresc sa traiesc asa. Parintii mei nu au timp de mine, si cand au ei nu am eu. Eu am stat cu mama de cand eram mic fiindca tata venea foarte tarziu acasa, nu aveam cand sa conversez cu el. Sunt anti-social si sunt impotriva majoritatii cam de fiecare data deoarece consider ca parerile lor sunt gresite, desi le respect. Am 13 ani, mai un pic implinesc.

Ce as putea sa fac in privinta asta? Nu mai pot trai asa. Nu mai am rost pe lume si uneori ma gandesc la viitor si nu vad nimic.
Funda la un raspuns care ma ajuta si ma impresioneaza

3 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Parintii nu sunt sigurii care te pot ajuta in privinta asta. Exista si profesori. Le poti spune lor si sunt sigur ca vor lua masuri.

| JustAGirl333 a răspuns:

E foarte trist...
Chiar îmi pare rău pentru tine
Le poți spune profesorilor sau dirigintelui/dirigintei
P.s creativ numele

| Abcf a răspuns:

Incearca sa iti gasesti prieteni potriviti. Nu te uita la cei care par cool sau sunt populari. Ramai calm, focuseaza-te pe lucrul asta, pentru ca vei ajunge la o anumita varsta cand acest criteriu va fi important. Invata, tine-te de scoala, cu siguranta vei ajunge un om mult mai bun decat colegii tai! Nu iti invinovati parintii sau pe tine pentru lipsurile pe care le ai, lupta sa ajungi cat mai sus, ca sa poti oferi altora ceea ce iti lipseste tie!