| Marrriaaa a întrebat:

Buna TPU?:* Nu stiu ce sa fac, cum sa'i conving pe ai mei sa ma lase diseara la petrecerea unei bune prietene. Ea si'o face seara in oras, la un fel de discoteca, si ai mei nu sunt de acord, au inceput cu figuri, ca daca vreau sa ma duc la vina si fratemiu[21 de ani] sa vada ce fac si chestii din astea, dar cand le'am spus prima data au spus direct nu, si m-am enervat si am urlat. si nu stiu cum sa fac sa ma lase :-

2 răspunsuri:
| Bibiancabibi a răspuns:

Spune-i adevarul, da-i numarul de telefon al parintelui care va supravegheaza si roag-o sa vorbeasca cu acel adult. Dupa ce se va convinge ca veti fii atent supravegheati, ca nu exista nici un pericol, probabil te va lasa. Roag-o sa te duca ea si sa vina sa te ia la o anumita ora, asa se va asigura ca nu vei pati nimic rau, va putea discuta si fata in fata cu adultul care va supraveghea petrecerea, va vedea ca sunt numai copii acolo, ca nu se consuma alcool, tigari, ca nu exista riscuri.
Plus de asta, daca va vedea ca totul este in regula isi va da seama ca poate avea incredere in tine!winking
Succes! :*

| luci12nf a răspuns:

Le zici ca il iei pe fratele tau si poti sa negociezi cu el sau le zici ca o sa inveti o sa faci temele o sa fi cuminte chesti din astea