Nu! cum sa merg la psiholog? nu sunt nebuna!. sunt ca toata lumea, numai ca mi se intampla chestiii ciudate.nu mi-e frica de toate acestea pentru ca m-am obisnuit, dar numai vreau sa se mai intample. si psihologul nu m-ar ajuta cu nimic.sa nu-mi bata cineva in geam sau sa am vide ciudate si multe altele
Hei,hei,hei...dacă te duci la psiholog nu înseamnă eşti nebunp! Povesteşte-i tot şi el te va ajuta.Sau poftim, dacă nu vrei la psiholog, încearcă la un preot!
Popa poate fi un ajutor, doar sa fie unul intelegator. Insa ai incercat cumva sa vorbesti si cu parintii tai despre asta ( sunt cel mai bun ajutor al tau, doar nu sunt dementi sa-ti spuna ca esti nebuna )?
In legatura cu bunica... cred ca mai bine ai incerca sa te ierti pe tine de orice crezi tu ca i-ai facut ( pana la urma erai doar o fetita de 12 ani, si ai fost destul de buna sa o ajuti ).
Nici eu nu prea merg des la biserica, dar merg de fiecare data cand simt nevoia.
Mergi la un pshilog este foarte grav daca e adevart ce spui tu
si mi se pare inspaimanatator nu tie frica sa dormni?
dai fundita?
Pshihologul nu este de nebuni ci psihiatru se ocupa de nebuni la psiholog doar te ajuta si te va ajta cu problema tha
Du-te la biserica la un preot si spune ce s-a intamplat ca el va veni acasa la tine sa sfinteasca casa cu aghiazam si inceaca sa mai mergi la biserica
user449549 întreabă: