Am o vorbă pe care am mai spus-o de câteva ori pe aici: mai bine să fii singur.a decât într-o compania proastă, alaturi de o persoană toxica deoarece având alături persoane de genul, îți faci ție rău iar ele te trag in jos datorită egoului. Acești prieteni de care tu vorbești, se pare că nu prea sunt compatibili cu tine iar cel de-al treilea este un fals. Pe fata se da prieten iar pe la spate te ponegrește. Știu că nu ește ușor să te împrietenești cu cineva peste noapte dar încearcă să rupi treptat legătură cu cei 3 și să te preocupi de chestii care ajuta la dezvoltarea ta personala.
Buna.Persoanele pe care le-ai descris aici cu greu intra la categoria de prieteni.Eu cred cu tarie ca ai fi mult mai bine, singur, fara prezenta niciunuia.Toti iti pot face probleme pe viitor, iar prietenia nu e despre a avea pe cineva acolo sa vorbiti, numai asa cu numele, pe cand comportamentul lasa de dorit.
Cu nici unul dintre ei. Au potențialul de trădători falși mincinoși tear vinde pentru nimic numai si numai lor săle fie bine ei nu sunt prieteni Adevărați cu Adevărat.
Top G Forever
Un prieten Adevărat nu te vinde un prieten Adevărat nu te vorbește pe la spate.Un prieten Adevărat îți este loial un prieten Adevărat îți este sincer un prieten Adevărat este acolo la un necaz și o problemă săte ajute un prieten Adevărat îți un frate o soră.
Top G Forever