| miky96 a întrebat:

TPU, nu stiu ce sa fac, l-am vazut pe iubitul unei prietene cu o fata, sarutandu-se, credeti ca ar fi mai bine sa ii spun? sincera sa fiu imi e cam greu, e prietena mea cea mai buna si nu vreau sa o fac sa sufere...

9 răspunsuri:
| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Pai decat sa sufere mai tarziu, mai bine acum! Mai bine spune-i parerea! Daca e sa se uneasca, ce o sa faca tot la fel? Eu iti zic sa-i spui, mai lasa o zi doua se vezi ce se intampla si zii! ALtceva nu am ce sa zic, este viata ei, ea alege ce vrea! ASta depinde de ea..nu de noi! Te pup, SUCCES!

| Sory_Sory_1997 a răspuns:

Ar trebui sa ii spui(din punctul meu de vedere). Daca va afla ca este inselata si tu stiai se va supara f. tare pe tine.

| Ioana_9271 a răspuns:

Nu stiu e putin mai complicata situatia, e cu doua taisuri, daca nu i-ai zice asta ar insemna1.sa o minti, 2.sa o lasi sa stea cu marlan,daca ii spui,ea desi iti este cea mai buna prietena, poate sa nu aiba putina incredere in ceea ce ii spui sau daca nu afla ca e asa s-ar putea sa nu mai aiba deloc incredere in tine si nu contest ca iti este cea mai buna prietena insa cand tii la cineva, mai ales la cineva de sex opus tinzi sa ii iei aprarea, insa eu daca as fi in locul tau m-as risca sa i-as spune, este cea mai buna prietena a ta si chiar daca o va durea, macar nu va trai in miciuna, de ce sa o lasi sa se ataseze si mai tare de el? dupa ce ai analizat foarte bine lucrurile fa ceea ce simti tu.succes

| MasterOfDisaster a răspuns:

Este o decizie foarte dificila, pentru ca se poate ca ea sa se supere pe tine si daca ii spui. Daca relatia lor este mai la inceput si ea inca nu e indragostita pana peste cap de el, ai poti sa ii spui, si sa ii explici ca faci asta doar pentru ca nu suporti sa il vezi pe prietenul ei cum isi bate joc de ea. Risti sa creada ca tu esti geloasa pe ea.
Sau, mai o varianta: vorbeste cu baiatul ala, si spune-i ca l-ai vazut sarutandu-se cu alta fata, si ca ar face bine sa se desparta de prietena ta, asumandu-si vina, sau il vei spune prietenei tale.
Este o decizie mai grea, dar depinde si ce fel de persoana e prietena ta, adica daca e genul de incapatanata care il iubeste pe baiat atunci e posibil sa nu te creada. Dar daca e mai rationala, daca se va gandi un pic poate isi va da seama ca ai dreptate.
Bafta!

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Nu,nu-i spune!
NU ai dovezi si risti sa nu te creada.
In schimb, vorbeste cu el. Spune-l ca l-vazut si daca se mai intampla il spui.
E o situatie complicata. Si daca se mai repeta sa-l vezi cu alta, ii faci poza si-i arati prietenei tale.
Off.

| இDenisaஇ a răspuns:

Da spune-i la un momendat poate tot o sa afle si o sa sufere mai mult.

| IonelaMV a răspuns:

Mai bine ii sui acum, dupa te va crede o prietena de nimic!
Ori e prietena ta, ori nu mai e!laughing
Deci sfatul meu este sa-i spui, va suferi 1 sapt, 2, 3, dupa ii va trece, daca nu, tot se va desparti la un moment dat de el si va suferii.
Bafta! Sper ca te-am ajutat! Fundita?:*

| alexandramunteanu2001 a răspuns:

Nu ii spune asa mi s-a intamplat si mie lasa nu provoca cearta o sa spunaa el cand e momentul

| BiuL a răspuns:

Esti amica cu el? Eu as vorbi cu el, frumos calm i-as spune ce am vazut si l-as anunta ca daca el nu marturiseste ce si de ce a facut ii voi spune prietenei mele ce am vazut pentru ca nu merita sa fie mintita si inselata.