anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU! Nu stiu ce sa ma mai fac! Am in clasa un baiat de nedescris.Ne injura,ne bate,ne scuipa,ne loveste cu picioarele, unui baiat i-a spart nasul, unei fete i-a dat un pumn in ochii de a cazut pe jos.In clasa avem un baiat mai slabut pe il bate, odata l-a trantit pe jos si i-a dat cu picioarele.Mie mi-a bagat unghia in ochii.Ne pune tot felul de precle dupa infatisarea nostra fizica.Lui daca ii spunem "dexter" se supara, dar el ne poate spune noua in fel si chip.Este foarte mincinos fata de doamne si foarte prefacut.Le minte cu seninatate, iar cand se afla adevarul incepe sa planga si sa spuna ca este o victima.Acesta mai merge si la psihologie, deoarece am dat un test pshiologic si rezultatele lui nu au fost deloc bune.Nu as putes spune cum ne injura. As dori o solutie.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

E obligatoriu sa i se spuna dirigentei si directorilor scolii, asta pina nu omoara in bataie la propriu pe cineva, asa cum s-a intamplat cu baiatul ala tot la scoala acum vreo saptamana-doua. diriginta si directorii au obligatia sa afle de ce acel copil se poarta asa - poate are probleme grave acasa, poate e batut si el, sau agresat chiar si sexual, poate i se intampla si lucruri mai grave si el se razbuna pe voi pentru ceea ce i se intampla lui pentru ca nu are curajul sa spuna nimanui ca este chinuit acasa. nu este vorba de pira, copilul ala are nevoie de ajutor inainte de a se intampla ceva grav cu el sau cu altii. cel mai sigur este sa vorbiti mai multi cu parintii sa sesizeze ei scoala, asa copilul respectiv nu e de fata sa spuna ca voi mintiti. si chiar daca ati minti, diriginta/dirigintele ar trebui sa se ocupa putin sa vada de ce ati avea toti interesa sa mintiti, mai ales ca testele psihologice au iesit cum spui c-au iesit.

5 răspunsuri:
| gabriella_2666 a răspuns:

Nu il mai bagati in seama poate daca il ignorati complet, tu si toti colegi tai nu o sa mai faca asa. Sau vorbiti cu diriginta voastra poate cand o sa vada ca toata clasa il invinueste pe el, nu o sa-i mai creada toate minciunile. Funda daca ti-am putut fi de ajutor.

| Thunderstruck a răspuns:

Imprieteneste-te cu cineva care poate sa-l bata, si cand se mai ia de tine spune-i aceluia.Asta e cea mai buna metoda. Daca imi zici de unde esti, ce scoala esti si ce clasa poate te ajut eu daca stau prin apropiere.

| Cosmin86 a răspuns:

Eu zic sa-l bateti, asa se potoleste

| Bambicuochiiverzi a răspuns:

Pai profesoii ssi parintii stiu de lucrurile acestea? Cred ca in astfel de cazuri doar iei va ot ajuta.

mariana
| mariana a răspuns:

Cand se mai comporta urat, vorbeste vulgar si necuviincios, puteti sa-l inregistrati cu telefonul mobil si asa sa-l aratati la diriginte ori la directorul scolii.
In nici un caz nu incepeti si voi sa va coborati la nivelul lui, pentru ca nu este bine. Este un om frustrat si care nu a fost inteles de familia lui, ori i s-au aplicat metode de corectie injositoare si de aceea procedeaza si el asa, pentru a se razbuna si a se da "mare" in ochii vostrii.
Este un om needucat si vulgar, incercati sa nu-i mai dati importanta, chiar sa-l ignorati si atunci nu o sa mai aiba un ascendent asupra voastra.
Aratati ca nu va este frica de el ci, ca-l compatimiti pentru modul lui de comportare, care nu are nici un fel de legatura cu buna crestere si cu statutul de elev. Cand se leaga de unul dintre voi, coalizati-va si sariti-i in aparare celui lovit ori batjocorit si fiind las, va da inapoi.
Succes.