| Andreea2000ingersh a întrebat:

nu stiu ce sa ma mai fac. Sunt saraca lipita. Nu am bani nici de o inghetata..mama este numai pentru ea... tatal-nu mai este.iar bunicii sunt prea batrani si au nevoie de pastile nu le pot cere bani. Ma gandeam sa ma angajez undeva. Ma primeste undeva la 12 ani? Cand am luat la scoala bursa de merit mama mi-a luat-o si si-a luat prostii sad Sfat va rog!

7 răspunsuri:
| pittiyoyo17 a răspuns:

Doar tu esti saraca lipita? Sau si mama ta? Nu te consider saraca pentru ca nu primesti bani de buzunar, doar in caz ca nu ai venituri in familie aceptabile. Si nu te gandi la protectia copilului fiindca e o tampenie ce am auzit. Incearca sa vorbesti deschis cu mama ta. Si ai grija cum te exprimi pentru ca "saracii lipiti" nu au nici unde sa stea d-apai net ca sa se planga ca mama nu le da bani!

| unbaiatanonim a răspuns:

Esti saraca lipita dar ai calculator si internet. Terminati cu glumele astea de tractorist transpirat straight face

| Andreea2000ingersh explică (pentru unbaiatanonim):

Sa sti ca nu este calculatorul meu ci a perietenei mele de la etjul 4! Presupun ca si tu esti un baiat de bani gata.

| unbaiatanonim a răspuns (pentru Andreea2000ingersh):

Nu, nu sunt baiat de bani gata. Dar de aceea sinuciderea e la indemana oricui. Nu vreau sa promovez sinuciderea, dar nu vad prea multe cai.

| beastboy84 a răspuns:

Sincer... la varsta pe care o ai nu te va angaja nimeni. Asa ca singura ta solutie ar fi sa iti tii banii ascunsi daca parintii tai sunt asa cum zici. si nu ar strica daca vrei sa iti ajuti un pic si bunicii.

| Strunfi a răspuns:

Trebuie sa mai suporti ceva timp, depinde cum arati, daca arati bine asteptarea poate dura mai putin, ma intelegi

| cara14 a răspuns:

Imi pare enorm de rau, ...la 12 ani e mai greu.Incearca sa vorbesti cu ceva rude sa te ajute sau du-te la protectia copilului si spune-le. Propria ta mama sa nu iti dea banii! Incearca sa iei masuri urgent! nu poti sa o duci tot asa vorbeste cu cineva adult care te poate ajuta