In primul rand vorbeste cu mama ta, desi cred ca ai facut asta deja. Fa-o sa inteleaga, daca nu a inteles, raul pe care aceste ti-l face tie, surorii si ei. Nu stiu, vorbeste cu ea si incercati sa rezolvati problema, probabil si ea s-a saturat. Daca face atat de urat puteti apela si la politie. As vrea sa te ajut dar nu am nicio idee.
Vorbeste cu mama ta. Ea iti este mama, are si un copil de 2 ani la care sa se gandeasca. Vrea sa ajunga sa fie lovita de sotul ei? Sa ajungeti si voi, copiii, victimele aceleiasi persoane? Singura in masura sa rezolve situatia este mama ta. Nu poti nici tu sa pleci, sa te muti si sa o lasi pe ea acolo si pe surioara ta mai mica. Daca mama ta poate suporta acest comportament, sa se gandeasca macar la voi. Tu esti mare, rezisti, suporti. Dar, doar pentru ca poti, nu inseamna ca trebuie. Si surioara ta? Astfel de comportamente in familie afecteaza dezvoltarea copilului.
Eu i-as trage un pumn aceluia ca zbora fara bilet pana-n america, sincer, chiar l-as insulta, mi-as bate joc si l-as injura pana i-a iesi toata rautate pe nari...nu e tatal tau, deci ai dreptul sa il aranjezi nitel.
Imi pare rau de tine. Esti inca un copil... este foarte greu sa treci prin atatea.
Incearca sa vorbesti cu mama ta si spune'i ca nu mai suporti nimic din ce se intampla in casa. Poate va intelege si se va impaca cu tatal tau sau va gasi o persoana mai bun.