Uhm...nu te stresa iti vine vremea. mie mi-a placut de cateva fete mai uratele, pentru faptul ca erau inteligente si sincere (adica nu erau pitipoance prefacute si ipocrite). Frumusetea e in ochii privitorului, cat timp o sa fii tu insuti, si daca esti mai uratica si grasuta, o sa te placa un baiat, tu doar sa fii tu insuti, sa te ingrijesti si... cam atat . Si daca pana la urma se indragosteste unul de tine si nu iti convine, sa incerci sa nu ii spargi capul cand il refuzi
Nu le mai da temele ca sa vada cum e cand nu esti sa le ajuti! Si eu am facut la fel, si acum ma baga in seama, si nici nu imi mai cer temele
fundita?
Pai depinde de ce este interiorul tau. la unii baieti le place ce este interiorul unei fete iar altii,din pacate.ce este in exteriorul ei.
Interiorul conteaza foarte mult.
Poti sa-ti faci niste mici schimabri de look. De exemplu sa-ti filezi putin parul si sa te speli cu sampon pentru volum si bine pieptanat si ingrijit,un breton nu strica!
Si eu am dantura putin stramba dar ma doare in beep de chestia asta. Tu trebuie sa nu-i pese daca este stramba,asa au crescut,ei, dintii dar tu trebuie sa ai grija de ei si sa te speli foarte mult pe dinti.
Fa foarte mult sport.
Daca ai fruntea lata fa-ti breton lung sau intr-o parte, pe un ochi.
Poti sa-ti dai cu fond de ten pe nas ca sa nu mai para lung si lat.
Da-ti cu luciu de buze, machiaza-te putin pe la ochi cu un lila si cu pudra pentru obraji.
Cu mainile si picioarele nu prea ai ce sa faci.
fa-ti o coafura incat sa nu iti mai para gatul lung.
Si cum ti-am spus, fa sport ca sa dai jos burta si celulita.
Daca este nevoie fii putin mai sociabila si sigur un baiat te va agata.