| alexandraplay a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac! V-am mai povestit si in intrebarile anterioare despre baiatul de care imi place...E idea ca acum 2 zile l-am vazut si era asa de frumos adica imi batea inima foarte repede si tare ma panicasem pentru 2 minute ramasesem blocata pentru ca il vazusem, imi era asa de dor de el si vazundul parca tot raul se terminase in jurul meu. IAr azi cand l-am vazut iar, parca se facuse si mai frumos adica pe zi ce trece se face mai frumos, sia azi imi batea inima mai tare simteam un sentiment atat de frumos de bucurie cat si de tristete pentru ca stiam ca va pleca peste ceva timp si ca nu sunt cu el, adica azi tremuram cand l-am vazut nu stiu cum sa ma exprim ce am simtit va rog ajutati-ma sa fac cumva sa afle ca il plac adica fara sa ii zic prin semne discrete azi am ramas blocata uitandu-ma la el si prietena mea m-a intrebat ce am si eu i-am spus nimic, pana si cea mai buna prietena nu stie ca imi place de el ajutooor

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Pe zi ce trece te indragostesti tot mai mult de el, vorbeste cu el, fa ce iti dicteaza inima

2 răspunsuri:
| alexandraplay explică:

Va rog mai raspundeti mai multi

| diverse a răspuns:

Cel mai simplu ce iti zice inima