| Cosmin1142 a întrebat:

Buna TPU, nu stiu cum sa incep dar de cateva luni pur si simplu mi-a disparut motivatia si cheful pentru tot, incerc sa trag de mine cat de tare pot sa fiu mai activ, sa fac sport si tot restul dar nu reusesc, nu am nicio motivatie si nici pe cineva care sa ma motiveze. Nu vreau sa ajung un ratat cum probabil o sa ajung daca continui sa am aceasta stare dar nici nu stiu ce sa fac, de fiecare data cand incerc nu imi reuseste mai mult de 2-3 zile iar apoi dispare tot, aveti vreun sfat?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ești singurul, încearcă sa te motivezi singur, daca tu nu o faci la cine te aștepti sa o faca. Creazati un mediu relaxant în jur si motivează te.

| FilipSorin a răspuns:

Salut, si eu sunt in aceas chestie cu tine, doar încearcă sa faci acele lucruri fara motiv, doad sa le faci deodată, sa nu te mai gândești ca ai motivație sau nu, ca ai cjef sau nu, doar fa o. Li

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Bună! Stai liniștit, nu este o problemă gravă. Uită-te la oamenii care au reușit să iti atingă scopul lor, apoi uită-te in oglindă si spune-ti ca si tu vei reusi, dar asta NUMAI dacă te tii de ceea ce îți propui.
Spune-ti ca poti, ca esti in stare, ca nu esti mai "prost" decat ceilalti si cu atat mai puțin nu esti mai leneș decât ceilalți.
Incearca sa combini, in cazul tau, sportul, cu ceva ce iti place. Ascultă muzică, sau propune-ti ca dupa ce faci sport MINIM o oră, sa manânci ceva ce iti place (spre ex, cum le recomand tuturor, sa bei un smoothie cu fructe de padure sau unul cu banane, mere, morcovi, cu orice, găsești diverse retete pe net, iar un smoothie maker nu este deloc scump, in jur de 150 roni).

Eu iti urez succes si știu ca vei reuși sa iti atingi si tu scopurile!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai nevoie de odihnă.