| FaraTine a întrebat:

Buna TPU!
Nu stiu cum sa incep...eii binee
Am 13 ani, mama este o fire mai rea într-un fel cu mine nu ma prea ajuta la nimic si vrea sa ii fac curat in casa..de vreo 4 luni nu ma mai pus sa fac curat si nici eu nu am mai facut...azi, mama era la munca si efectiv ma sunase sa imi spună sa fac curat..eu i-am spus ca voi face curat, ea m-a crezut dar eu de fapt nu faceam nimic pentru ca ma uitasem la un serial. Seara cand ea venise acas' a vazut par in chiuvetă (imi tunsesem bretonul) iar am uitat sa sterg, ea când a vazut mi-a spus "aaa pai bine Daria nu ai făcut nimic toata ziua ai stat numai pe un telefon" apoi am început sa ii explic (mintind) niste lucruri. Nu m-a lasat sa ii explic si a spus ca toata vacanta imi ia telefonul si nu voi mai avea acces la internet (maine dupa ce vin de la scoala o sa mi-l ia) adică 3 luni fără internet. A procedat bine mama? Este corect ce a facut? Am gresit si eu?

Răspuns Câştigător
| Design2021 a răspuns:

Intr-o saptamana ti-l da inapoi, stai linistita. Fa-i pe plac o zi doua si ii trece.

| FaraTine explică (pentru Design2021):

Nu chiar, odata mi l-a luat o luna numai din simplul fapt ca nu am strans nevoile dupa cățelul meu cand a vrut ea pentru ca eram la orele online

| darrio2007 a răspuns (pentru Design2021):

Mai bine taceai. Un sfat de la un puturos pentru alt puturos. Normal ca ti-a dat funda.

| darrio2007 a răspuns (pentru FaraTine):

Bravo ei.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este foarte corect ce a facut. Incearca sa te formeze pentru viitor. Vei fi la casa ta peste cativa ani si nu vei sti sa faci nimic.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mi se pare normal sa strangi dupa tine atunci cand faci mizerie. Pana la urma nu era mare chestie sa iti strangi mizeria facuta. E putin exagerata treaba cu luatul telefonului atat de mult timp dar cred ca ai putea sa incepi sa faci curat ca sa iti capeti telefonul mai rapid. Dar asta inseamna si sa te responsabilizezi si sa faci curat mai des, in principal in camera ta si in locurile in care faci mizerie.

| FaraTine explică (pentru Aasdfghj):

Buna! Ai dreptate, doar ca in ultimul timp telefonul imi fura foarte mult timp, si spre drum spre scoala ma uit pe telefon...mama mereu a fost exagerata. Doar ca nu știu cum sa scap de uitatul asa de des pe telefon