anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu cum sa o fac pe sora mea sa nu vina cu mine la un strand la care merg cu un baiat care l-am cunoscut nu de mult si inca cu cativa prieteni.Deci cum i-as putea spune ca nu vreau sa vina cu mine dar sa nu se supere.

Răspuns Câştigător
| inger02 a răspuns:

Pai vorbestei frumos si explica-i carei situatia spune-i ca vrei sa fi doar tu cu prietenii tau si spune-i cai promiti ca data viitoare o vei lua si pe ia.

4 răspunsuri:
| Maria_3164 a răspuns:

ESti o panarama funda?

| LoveForShania a răspuns:

Buna!
Pai faci in asa fel sa i zici ca nu mai mergeti.
Ca prietenii tai nu mai vor sa mearga si nu mai merge nimeni.
Si tu i spui ca mergi la o prietena de a ta sa faceti tema de vacanta impreunalaughing))), si mergi la strand. laughingrolling on the floor
Cam nebuna ideea nu?

Sau i poti spune frumos ca nu vrei sa mearga pentru toti prietenii tai vin singuri si spune-i ca vreti sa va distrati voi si ca ea daca ar veni poate s-ar simti in plus, ceva de genul.

Mult succes!

| St3luta a răspuns:

Poti sa-i spui ca nu t mai duci la strand sau ca te duci cu niste persoane pe care ea nu le cunoaste si ar fi urat sa mearga si ea(laughingceva genial)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă nu-i poţi spune direct motivul pentru a te înţelege,inventezi ceva. Spui că nu pleci la ştrand,ci în altă parte cu prietenii sau că un prieten din grupul tau îşi aniversează ziua de naştere, iar după veţi merge toţi la ştrand şi ea nu este invitată. Vorbeşte cu mama ta, poate te-ar putea ajuta. Baftă!