| EduardPaul94 a întrebat:

Buna TPU...nu stiu cum sa va spun.trec asa printr-o perioada.in care imi pun anumite intrebari. gen. cine sunt? Ce scop am eu in viata? si multe altele.si intr-un fel ma pun pe ganduri si imi dau dureri de cap uneori. credeti ca e ceva normal pentru varsta asta? adica as vrea p langa raspuns intrebarii sa mai stiu si parerile altora daca au trecut si ei prin asa ceva. dau fundita! pentru cel mai interesant raspuns.si nu luati in ras.

Răspuns Câştigător
| WolfGirl a răspuns:

Am avut si eu momente in care ma intrebam care-i rostul meu in viata asta? Daca as fi altcineva? de ce sunt eu? Dar niciodata nu voi afla un raspuns care sa ma satisfaca. Asa ca increcsa nu ma mai gandesc la asta. In schimb ma gandesc ca viata e scurta si cum nimeni nu stie ce e dincolo de ea, ar trebui sa ma simt bine. Cu gandul asta ma incarc cu energie pozitiva si imi zic ca chiar daca nu se va intampla nimic azi eu tot ma voi simti super.Voi asculta muzica, voi incerca sa zambesc tot timpul si sa ma gandesc ca toata lumea este la fel. fara un anume sco***r cateodata ma gandesc daca nu cumva noi ne facem propriile scopurile in viata. Adica scopul meu este sa nu ma las demoralizata si sa merg mai departe oriunde as ajunge.

3 răspunsuri:
| criss14criss a răspuns:

Da,este normal, si eu mai trec prin asa ceva dar incerc sa ma stapanesc ca sa nu ma pierd cu capul in nori si asa ar trebui sa faci si tu.

| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Eu am trecut deja prin asta de multe ori... apoi am vb cu un preot care m-a ajutat enorm daca nu iti sunt folositoare raspunsurile care vor mai veni sau al meu du-te sa te spovedesti crede-ma te vei simti mai bine
preotul mi-a zis ca sa ma gandesc mereu 'eu sunt cel mai bun pentru ca sunt creatia lui Dumnezeu pentru ca sunt OM ' si a avut dreptate m-a ajutat eu iti zic sa incerci sati schimbi gandurile si sati traiesti viata ca si cum maine n-ar mai exista adica sa nu te mai indoiesti de faptul ca existi cu un scop TOTI AVEM UN SCOP TOTI SUNTEM CINEVA! de aceia ignora intrebarile scopul il vei afla cu timpul... daca nu te ajuta tiam mai zis incearca sa vb cu un preot

| ArtemisD a răspuns:

Da.mi se intampla si mie foarte des.Dar de asemenea este foarte bine ca iti pui intrebarile astea.Ca sa iti dai seama cine esti.Incearca sa iti raspunzi singura.si o sa vezi.batting eyelashes