Fii cum simți tu. Dacă ești atras de băieți ok. Caută ți un băiat cu care sa fii compatibil. Mi se pare normal și atât timp cât tu te simți bine nu contează părerea altora.
Esti feminin, se vede dupa cum te exprimi. Foarte indecis si nici tu nu stii ce vrei, incat ceri aprobarea noastra.
Eu zic ca decizia iti apartine. Dupa mine nu e "normal" deloc, este impotriva naturii si biologiei tale sa te intalnesti cu tipi, dar nah daca asa simti, sub pretext. oricum In ziua de azi cu LGBT aproape orice e considerat normal in afara de pedofilie, sunt unii de le plac si copacii nu doar penisurile.
Frate,vaselina la greu si te poti apuca de treaba! Din ce spui tu nu prea mai ai treaba cu femeile. Proportia duce mai mult spre barbati de cat spre femei. Asa ca ai de grija de fund.
Următoarea întrebare: hei TPU, de la o vreme când trag o bașina se aude ca vântul dar partea buna e ca nu o sa mai fiu constipat niciodată, de la ce se trece? Scuze frate, chiar nu am putut sa ma abțin, bafta cu orice ai alege
Din ce spui ești bisexual (atras de ambele sexe) cu un accent mai mare spre homosexualitate.
Fa ce simti, nu conteaza altceva, daca esti atras de baieti gaseste pe cineva care vrea la fel. De ex eu nu sunt asa, insa ma placeau multi barbati si ma invitau la sex mai ales pe un site de matrimoniale unde ma pusesem pentru fete, ii refuzam politicos insa. Si e un avantaj, e mult mai simplu decat cu fetele, faci mai repede sex, de multe ori te agata ei.