Pai daca asa se poarta parintii ei ce treaba ai tu cu ea... evita orice contact cu parintii si rudele ei...sau fiti prietene dar la distanta adica va salutati mai schimbati o vorba dar nu asa apropiate
Pai acum depinde de situatia fetei respective.poate ca nici ei nu ii plac chestiile astea si tine la tine,considerandu-te o prietena foarte buna,iar parintii ei sa nu fie de acord. poate in trecut a avut o prietena care nu a invatat-o lucruri atat de bune,astfel. poate ca este normal ca parintii ei sa fie ingrijorati si sa se poarte asa.dar tu ar trebui sa vorbesti cu prietena ta despre asta si sa clarificati totul,iar daca ea chiar are o problema, pentru care-bineinteles-se simte prost fata de tine, ar trebui sa ii fi alaturi si sa treci peste cele spuse de parintii sau de rudele ei.succes in prietenie[daca ea chiar te merita].
Pai te intelegi bine cu ea?
poate nu e ea de vina pentru ca parintii ei sunt asa.
poate parintii ei sunt mai needucati...
daca te intelegi bine cu ea fiti prietene.
daca sunteti doar colege si nu prea va vorbiti nu se merita.
mai ales ca parintii ei nu te suporta din cate am citit :d
funda ?
Nu cred ca este ea de vina pentru comportamentul parintilor ei, dar pe alta parte, cum nu te cunosc personal parintii ei singura sursa de informatii cu ajutorul careia si-ar fi putut forma o parere despre tine este fiica lor. Iar comportamentul lor fata de tine rezulta ca ei nu au primit informatii tocmai pozitive despre tine. Sfatul meu este sa fii putin mai distanta cu ea pentru ca nu ai de unde sa stii ce spune ea acasa, si te-ai putea trezi in situatii neplacute fara nici o vina.