Si ce e asa grav in a fi virgin la 16 ani?
Asta a devenit ceva anormal sau ce?
Nu te mai consuma pentru chestii atat de banale.
Nu ai 40 de ani pana la urma.
Bună.
Te-ai documentat, dar vezi că practica te trădează!
Fă-ți o prietenă, practică un sport.
Pa, pa.
Nu stiu de ce vi se pare ca a fi virgin la 16 ani (ma refer la baieti) e asa o tragedie. o sa faci pasul asta cand vei avea cu cine si cand vei simti cu adevarat. eu cred ca esti putin presat datorita faptului ca tu poate esti ''infuentat'' indirect de activitatile sexuale ale altora, cu alte cuvinte vrei si tu doar pentru ca o fac altii. asteapta ca o sa vina momentul si ai sa vezi atunci cum este.
ai tot timpul din lume pentru asta si mai ales asteapta sa ai prietena ca sa fie ceva de-a dreptul super si sa te simti cu adevarat bine.
ce pot sa-ti mai spun este sa te bucuri de viata si sa nu te mai gandesti la chestia cu sexul doar pentru ca ai 16 ani si poate ai vazut tu ca la altii e momentul. e normal sa vrei sa stii cum este, sa simti aceasta nevoie.dar nu ''consuma'' aceasta nevoie doar asa...ca sa o faci si tu. iar cat despre rusine.ce pot sa zic este ca atunci cand dorim sa incercam lucruri noi avem retineri. e ceva normal...o sa treci si peste treaba cu rusine, care dupa parerea mea nu e rusine ..ci e mai degraba o ''nepregatire''.
ai 16 ani. ai timp pentru toate. nu te mai gandi asa de mult la chestia asta si lasa totul sa mearga de la sine, cand o fi, va fi cu siguranta!:*
ksm1485 întreabă: