| Delia123432 a întrebat:

nu stiu de ce dar am o prietena care joaca acelasi joc cu mine dar agata atat de multi baieti dar eu nu pot...si ma enrveaza chestia asta! poate ca ea e mai indrazneata la chestii de astea si eu ma-i timida dar... sfaturi?big grin
cum pot sa-mi fac curaj sa sarut un baiat? am pus un pariu cu o fata si trebuie sa-l sarut pe fostul prieten...dar nu stiu cum sa fac fara sa fiu timida...raspuns urgent

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, Delia! După întrebarea pe care ai pus-o, în care ideile pe care le ai nu au nicio logică și în care se mai găsesc și greșeli gramaticale, nu-ți dau mai mult de 12 ani. Dacă vrei să agăți, mergi la pește. Băieții nu se agață, ci se iubesc. De ce faci pariuri pe chestii din astea infantile, când poți să faci lucruri mult mai utile? Lasă invidia pe așa zise prietene și ai grijă de viața ta.Fă-o cât mai frumoasă. Baftă!

| Delia123432 explică (pentru anonim_4396):

Bine ca ai tu mai multa minte....multumesc pentru sfaturi dar era mai usor sa-mi fii scris ceva folositor nu chestii infantile ca sa folosesc acelasi cuvant... daca nu stii sa raspunzi la o intrebare doar sa povestesti chestii,, de viata'' du-te si cauta un alt site, de varsta ta''!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Delia123432):

La o așa întrebare zi merci că ți-am răspuns la modul serios, nu ironic. Te așteaptă păpușile!

| eurynomus a răspuns:

Ma ofer voluntar sa ma agati sa vad daca tine tongue

| Delia123432 explică (pentru eurynomus):

Nu mersi...

| eurynomus a răspuns (pentru Delia123432):

Bine, cum vrei...