Yahhhh, si daca cineva l ar cunoaste sigur ar da unui obsedat necunoscut de pe net datele lui. Sa fim seriosi.
Respiri degeaba dragul meu. Esti varza, esti o rusine pentru omenire. Am pierdut legatura cu el in urma unor incidente, nu-s nicidecum un necunoscut tampitule. Paduche camuflat ce estii!
E naspa sa fii asa frustrat(a) ca tine?
De unde spanacu matii sa stiu eu relatiile tale cu toti baietii din oras. Eu vad un strain cautand alt strain pe net logic ca daca l as cunoaste nu i as da datele personale looooool, ce frustrare ai
Nu-s nicidecum o frustrata spre deosebire de tine. Problema este ca tu esti un paduche venit din mediul rural. Te afirmi fara sa te fi intrebat nimeni. Exact, nu aveai de unde sa stii despre ce este vorba, dar in cazul in care nu cunosti persoana nu trebuia sa mai adaugi aici un comentari in care sa ma jignesti. Nimanui nu-i pasa de ce crezi tu! In cazul in care stiai ceva, atunci puteai sa ma intrebi despre ce s-a intamplat inainte sa-mi dai datele lui in caz ca le aveai! Ai inteles? Esti jalnic, traiesti degeaba.
Crezi ca acest kendall va rezolva problema?
http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/buna-tpu-de-ce-nu-am-o rgasm-vaginal-nu-mai-suport-ideea-ca-nu-am-poate-fii-din-cauza-ca-intr-o-perioada-am-facut-abuz-de/
Dragul meu, problema mea chiar poate fi rezolvata la un moment dat spre deosebire de problema ta. Prostia este invindecabila. Te rog sa urmezi acest sfat : Este mai bine sa taci si sa fii luat de prost decat sa vorbesti si sa confirmi ca esti. Intoarce.te in pestera din care ai iesit.
Cauta l mai intens pe Bogdanel sa pari frustrata. Nu te ai saturat de mataranga aluia mai mare ca tine cu 9 ani? Vrei mataranga lui Bogdanel care e un pic mai tinerel? Crezi ca ai tai o sa il placa / Eu zic ca nu
IrinaAndreea întreabă: