Cunosc si eu doua tipe obsedate de BTS, eu sincer cred ca sufera de retard mintal si sunt spalate pe creier. La fel si ele cu Instagram-ul si Twitter-ul, 20 de stories si tweet-uri in fiecare zi numai despre asta. Eu zic sa ii dai unfollow si sa ii spui: scuze, dar nu te mai suport, exagerezi in ultimul hal.
Nu. Ma refer la o trupa care se cheama BTS (Bangtan Boys)
Asa mai merge.
Ce inseamnă Bts? Boli transmisibile Sexual? Nu vrei sa le jignesti? Nu inteleg nimic.
Bangtan boys.
OK! Deci! Mi-am făcut un cont pe TPU doar ca să îți spun că TOȚI de pe această pagină care înjura ACEASTĂ TRUPA sunt niște idioți care nu știu sa aprecieze melodiile bune! În afara ca în acea trupa sunt niște băieți extraordinari, frumoși și foarte muncitori, ei sunt și cea mai mare trupa de KPOP din lume.
Și ca să știți... România este în top 10 la numărul de fani al acestei trupe.
Mie personal îmi place BTS de 1 an jumătate și sunt în clasa a 7-a și acum trec întra 8-a. În clasă mea care are 17 fete, sunt 10 fete care iubesc BTS-ul. Și în alte 3-4 clase sunt în total cam 25-30 care le place BTS. Și doar atât știu eu, poate mai sunt.
Pana și profesoara mea de franceza asculta BTS și îi place! Cam 40% din profesorii pe care îi am au auzit (cel puțin)de BTS.
Deci dacă voi nu ascultați KPOP nu înseamnă că trebuie să îi înjurați!
Nu am injurat trupa. Si mie imi place MULT genul de muzica K-pop. Eu ma refer la o tipa pe care o cunosc si este COMPLET obsedata de Bts. Numai asta imi vorbeste: despre Bts. Si mie imi place, cum am zis, genul K-pop, dar e enervant cand este una din asta care e in totalitate obsedata de Bts, iti vorbeste toata ziua de cat de frumos si de chipes este Min Yoongi (numai de iubitul ei nu! nu zic ca Min Yoongi (Suga) nu este frumos dar e un pic spalata pe creier in privinta asta), pune la story mereu peste 10 mii de poze cu un membru din trupa si o gramada de comentarii siropoase si efectiv sta toata ziua cu ochii pe social media sa vada daca a postat un membru! E foarte OK sa ai un "idol" sau o trupa pe care sa o iubesti ENORM de mult, dar nici sa devina o obsesie.
Nu mai înjurați trupele de KPOP doar pentru ca voi nu îi ascultați. BTS este o trupa de băieți foarte muncitori, frumoși și inteligenți! (deci abia ce am scris vreo 20 de rânduri dar m-a sunat cineva și s-a șters tot)
BTS poate însemna Boli cu transmitere sexuala dar în lumea muzicii înseamnă Bangtan Sonyeodan. BTS este cea mai mare trupa de Kpop. Și ca să știți, România e în top 10 printre toate tarile care asculta BTS!
Eu ascult aceasta trupa de un an jumătate și în școală mea (eu sunt acum întra 8-a) sunt cam 25-30 de persoane care asculta BTS!
PANA ȘI PROFESOARA MEA DE FRANCEZA ASCULTA BTS! Și cam 40% dintre profesorii pe care îi avem, au auzit cel puțin de BTS. Deci nu mai înjurați atâta trupele bune pentru ca nici nu aveți idee cât de mult au muncit sa ajungă acolo!