| iQueenB a întrebat:

Buna TPU..nu vreau sa lungesc prea mult "drama mea" asa ca o sa va spun pe scurt.

Am fost cu un baiat Mihai si ne-am despartit din cauza certurilor.Si acum el e cu o fata Maria si eu nu am nimic cu ea dar stiti si voi cum e. o urasc oarecum, bine recunosc sunt geloasa. chiar foarte. Eu sunt cu un baiat Andrei si cand vorbesc cu el si cand sunt cu el uit de Mihai complet uit de tot ce se intampla in inima mea tot ce vad e doar Andrei. Dar cand nu mai stau cu el si nu vorbesc cu el sunt cu gandul la Mihai, cum vine asta? ..Adica nu stiu ce sa mai cred frate, e super ciudat. Ce sa fac? Oricat as sta cu Andrei cand nu sunt cu el ma gandesc la ala si sunt geloasa cand sta cu aia.

*Dau Funda dupa mai multe raspunsuri, cel mai bun raspuns si cel mai folositor are funda*

Multumesc frumos...

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Sa apara al 3-lea? Nu cred, daca vrei sa fie chaos total, da, uita-te dupa un al 3-lea.
Nu ai ce face in cazul asta.
Daca te duci inapoi la Mihai, presupunand ca vreodata te desparti de Andrei pentru Mihai, o sa regreti ca l-ai pierdut pe Andrei, iar cu Mihai, la fel, o sa fi fericita un timp, apoi o sa ramai numai cu gandul la Andrei.
Da nu a inteles vanatorul de fete e ca el nu a ales-o pe maria dintre tine si ea, si a ales-o pe ea dupa ce v-ati despartit voi, ceea ce este complet normal.
Tot ce trebuie sa faci, este sa continui asa.
Chestia asta nu v-a disparea, e ca o rana adanca, care in timp se cicatrizeaza, rana ramane, senzatia e inca acolo, dar devine mai simplu de suportat, si poate uiti ca e acolo.
Cum am spus, daca te desparti de Andrei pentru Mihai, pentru ca dupa o sa suferi dupa Andrei.
Tot ce poti face, daca-l iubesti cu adevarat, este sa continui sa fi impreuna cu el, si sa te concentrezi pe el, chiar daca nu poti.
Gandeste-te doar ca daca te-ai despartii de Mihai, o s-o faci si a doua oara.
Daca-l iubesti pe Andrei, ramai cu el, si lasa-l pe Mihai in trecut, chiar daca mai suferi putin dupa el, nu conteaza, rezisti, in timp, o sa vezi ca durerea devine mai usor de suportat.

6 răspunsuri:
| VanillaCh0c0 a răspuns:

Uite, din cate am reusit sa inteleg, tu inca tii chiar foarte mult la Mihai. Nu sunt in stare sa imi dau cu parerea, dar s-ar putea sa fie doar acel sentiment ca a fost al tau si acum nu mai e..sau mai mult. In orice caz, daca e mai mult, idk.ti-as spune ce as face eu. In primul rand gandeste-te bine daca faptul ca te-ai despartit de Mihai si el e acum cu o alta fata nu te-a influentat sa fii cu Andrei. S-ar putea ca pe Andrei sa il simti atat de aproape doar pentru ca iti este foarte dor de Mihai, pentru ca in el ai gasit alinarea, protectia... Uite, daca "certurile" tale cu Mihai nu erau chiar atat de majore si v-ati despartit mai mult din prostie eu zic ca merita a doua sansa si sa ii spui ce simti poate si el simte la fel si ar fi probabil sa fie in aceiasi situatie ca a ta, respectiv, sa fie cu acea Maria, dar sa se gandeasca la tine. Dar, whatever, daca nu vrei in niciun caz sa se intample asta (sa ii spui ceea ce simti) ar trebui sa iti pui mai multe semne de intrebare cand vine vorba de relatia ta cu Andrei. Daca el te-ar face 100% fericita, si l-ai iubi asa cum s-ar presupune ca ai face-o, nu ai mai simti acel dor pentru Mihai, si acea gelozie fata de Maria.
Gandeste-te bine daca relatia ta cu el poate ajunge undeva, sa nu ajungeti sa va certati, si sa va despartiti, pentru ca asa v-ati rani amandoi.

| iQueenB explică (pentru VanillaCh0c0):

Imi pare super rau ca nu ti-am dat si tie funda, erati la acelasi nivel la raspuns, pot zice ca si tu ai funda din partea mea, mersi mult pentru raspuns, este un raspuns foarte bun.

| Zabbyel a răspuns:

Inca creierasul tau nu percepe de ce a aleso pe ea si pe tine te-a dat la o parte(tipic feminin)
1bun mod uitai pe amandoi un al 3-lea o s'apara si o sa-i depaseasca pe cei doi happy relax :X:X join the lifewinking

| iQueenB explică (pentru Zabbyel):

Pe Andrei de ce l-as uita? de ce as vrea un al 3 lea?

| MihaelaMiikii a răspuns:

Se spune ca: ''Daca o in viata ai dubii intre doua persoane alege a 2 a varianta, daca o iubeai cu adevarat pe prima numai aparea a doua persoana'' dar tu esti inca mica si trebuie sa te obisnuiestii cu ideea. Si, la faza ca esti geloasa, e normal acum altcineva are ceva ce a fost al tau...Bafta

| awesomeiubarici a răspuns:

Asta inseamna ca il placi pe mihai. si pe Andrei il consideri doar un bun prieten. probabil ar trebui sa fi iar cu mihai dar sa lasi de la tine in certuri daca vrei sa tina.