anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu vreau sa ma plang, dar de la un timp ma simt foarte rau si nu stiu ce sa mai fac.Am terminat o relatie de 2 ani acum 6 luni,mi-am pierdut multi prieteni din cauza persoanei si acum ma simt foarte singura,, numai tin la aceea persoana dar totusi numai am chef sa fac nimic si totul e o rutina.V-ati simtit vreodata asa? ce sa fac sa scap de aceasta stare?

Răspuns Câştigător
| Anaad a răspuns:

Draga GuesssssWho. Este normal sa te simti asa, din pacate. Dupa doi ani de relatie, si mai ales dupa ce ai renuntat la prieteni din cauza lui te simti putin pierduta...s-au schimbat multe, trebuie sa iti reorganizezi timpul liber, activitatile, sa revizuiesti modul in care te percepi TU. Abia cand vei regasi aceasta armonie cu tine insati, va disparea..treptat aceasta stare. Acorda-ti timp si ai infinita rabdare cu tine.

1 răspuns:
| Lio a răspuns:

Ar trebui sa faci ceva nou, sa iesi din "rutina" asta a ta zilnica, nu stiu cati ani ai, ce preferinte dar. sportul si muzica in general te ajuta sa te regasesti. Cel putin...da, nu o sa dau nici un exemplu personal intru cat nu sunt sigur de acesta (la mine) dar ar trebui sa incerci.
Ceva de care tu te simti mai apropiata.