| Andreea_9845 a întrebat:

Buna TPU numai pot de tristete astazi mi-am facut analizele si singurul lucru pentru care sunt fericita e faptul ca grupa mea sanguina e 01 pozitiv dar nu mai pot cand am auzit ca am anemie partea cu anemia nu e ceva nou pentru ca stiam ca am de mult dar mi s-a spus ca am si o infectie in sange m-a lasat muta cand am auzit asta numi venea sa cred dar trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea as vrea sa stiu in afara de injectii care sunt excluse pot lua niste pastile sa-mi treca chestia cu infectia pentru. ca nu vreau sa aud de asa ceva numi vine sa cred asa ceva mi s-a spus ca anemia nu e pentru. faptul ca nu mananc ci pentru faptul ca am infecie in sange asa am contactato si am auzit ca trebuie sa fac nu stiu ce injecti ca sa scap de asta si ca nu e mare lucru o infectie dar eu cred cai mare lucru pentru. ca ma deranjeaza acest lucru enorm nu vreau sa fac acele injecti nu ca mi-e frica de injecti dar prefer sa raman cu o infectie decat sa stiu ca fac injecti non stop. voi ce parere avei ce sa fac

1 răspuns:
| miSsD_9329 a răspuns:

Atata timp cat este o infectie nesemnificativa se poate trata cu antibiotice(care pot fi administrate pe cale orala sau injectabil).