| LittleAngel37 a întrebat:

Numele meu este Andra si am 13 ani jumate, aproape 14. Vreau sa va cer un sfat in legatura cu un baiat de care a inceput sa imi placa.Eu nu am avut niciun prieten pana acum pentru ca am considerat ca nu este cazul, si nici nu am intalnit baiatul potrivit.
Numele acestui baiat este Mario.Are 14 ani si este in scoala cu mine numai ca el este a 8-a B eu D.Nu vreau sa il fac sa fie cu mine vreau doar sa fim prieteni.Si nu pot sa vorbesc direct cu el deoarece sunt foarte timida.Deaceea as vrea sa ma imprietenesc cu el pe Facebook.
In scoala la mine prietenele si prietenii lui fac parte din grupul popular din scoala din care.din pacate eu nu fac parte.
El se comporta frumos cu fetele si nu l-am auzit niciodata injurand.
Cand ma vede pe hol ma mai baga in seama. Ultima data era o fetita cred ca de clasa a 3-a si mergea cu ciocolata calda pe hol si curgea si toti se dadeau din calea ei sa nu se pateze si el a venit la mine si mi-a spus "Ti-e frica de fetita aia, draguta?"..Stiam ca spune la misto.Atunci am ras si eu si el.
Ceea ce vreau sa spun este ca intr-o seara i-am dat BUNA pe facebook si mi-a spus direct AM PRIETENA! ..Eu i-am explicat ca nu incerc sa ma dau la el sau ceva vreau doar sa vorbim si de atunci nu mia mai spus asa..Am mai vorbit pe facebook.
Problema este ca eu nu prea sunt asa frumoasa..Adica sunt urata din toate punctele de vedere:Am cateva cosuri, sunt foarte slaba, nu am fund de loc si nici sanii mari..Deci sunt cam...starpitura..Nici nu ma mira ca nu prea vorbeste cu mine.
Dati-mi un sfat. Vreau sa fiu prietena cu el si nu stiu cum. Spuneti-mi ce mesaj sa ii trimit pe facebook sau nu stiu..cum sa il abordez. sad
P.S.Cel mai frumos moment din viata mea a fost de Mos Nicolae cand a fost ziua mea si m-a oprit si mi-a spus "La multi ani" si m-a pupat.
I dreaming, right?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Damian_Razvan_1987 a răspuns:

Eu zic cel mai bine sa il bagi inseama este cu poke-urile. Asa am bagat-o in seama pe o fata de la mine de la scoala cu care vb de vreo 2 luni. acum suntem impreuna. sper sa reusesti cu poke-urilewinking