Acum cateva zile am aflat ca cica ar avea o pr si m-a deranjat ff tare, dupa care mi-a sps ca sunt doar pr ff buni si ca asa se alinta ei
Pai daca are prietena.e mai complicata treaba.Nu mai astepta spune-i ceea ce simti si iti va spune daca si el te place sau nu. Incepe spunandu-i ca-ti plac la nebunie ochii lui[cred ca i-ai mai spus deja.dar nu strica sa-i mai spui odata]. Bafta:*:*:*:*:*
Cred ca aici incepe o frumoasa prietenie sau poate mai mult de atat...consider ca te place mult caci nu orikune poate sa trimita asemenea papitoi cum ii numesti tu... poate ca te place si el.cred ca exista aceea chimie intre voi. poate ca peste putin timp lucrurile o sa se schimbe. poate o sa ti zica ca iti impartaseste sentimentele.si o sa fiti impreuna.o sa fie frumos.mult succes in a-l cuceri. ceao
Nu am dc sa mai cresc, banuiesc ca sunt destul de mare la 14 ani...bine nici chiar asa de mare.Eu vreau o rel frms, cu saruturi plimbari in parca nu sa fac altele ca de exp sa imi incep viata sexuala... dhoamne fereste(Si el are 15 ani)si bineinteles vr sa ne iubim