Ai abia 12 ani.
o sa te schimbi
tot ce poti face acum e sa te pensezi.sa folosesti solutii speciale pentru cosuri, sa te apuci de exercitii si sa tii regim.si lasa-ti unghiile sa creasca si da-le cu lac.
in privinta alunitei.asta poate o s-o rezolvi cand o sa fii mai mare.
cred ca nu prea ai ambitie.
In primul rand, trebuie sa ai incredere in tine. De aici, pleaca totul. In al doilea rand, esti frumoasa. Toti suntem frumosi intr-un fel. Sa stii ca frumusetea nu consta in a nu avea cosuri, sau sprancene groase, si ce-ai mai zis tu. Frumusetea vine din interior.
Uite. Fa sport. Alearga, mergi cu bicicleta. Asa o sa slabesti. Ce-au mai zis si ceilalti. Lasa-ti unghiile sa creasca, etc.
Dar inca o data iti spun. Ai incredere in tine! Cum te vezi tu, te vad si ceilalti.
Buna! Dami id-ul tau te rog ca sa imi trimiti o poza cu tine!
1. Nu esti urate pentru ca fiecare om e frumos in felul lui.
Dar uite ce poti face:
Penseazate! Dupa ce faci asta problema cu sprancenele. a disparut!
Cu cosurile daca ai bani cumparati o crema daca nu ai bani roagati parinti sa iti ea o crema, sau fa rost de bani. Deci problema cu cosurile. a disparut!
In legatura cu alunita, nici o alunita nu e urata! Iti zic eu sigur nu e urata alunita! Daca prin aluna ai vrut sa spui alunita...Iti zic sigur ca nu iti sta urat cu ea! Deci si problema asta a disparut.
Cu greutatea, incerca macar 1 zi sa faci o chestie sa bei numai, sa nu mananci, si sa bei doar, lapte, iaurt, un suc facut de tine acasa, limonada(tot facuta de tine) Incearca ca ajuta! Stiu ca e greu! Si a disparut. Oricum si in celalalte zile nu mai manca prea mult si fa niste exerciti, la scoala convingeti colgi in pauze sa faceti intreceri de alergari de alergari intr-un picior, chestii din astea, ca sa fie si de folos dar si distractive!
Unghile, lasale sa creasca putin, si apoi da-le cu lac, o sa arate mult mai bine! Problema rezolvata!
Succes! Sa nu uiti sa imi dai printr-un mesaj te rog id-ul tau ca si eu am 12 ani, implinesc 12! Ca sa vad o poza cu tine!
Pensat
liposuctiune
sport
manichiura
creme pentru fata
terapie intensiva cu un psiholog
sau poate doar astepti sa mai cresti, si te preocupi atunci de toate astea.acum ai scoala. mai stii ce e aia scoala? nu locul unde iesi la agatat, ci unde inveti ceva ca sa stii sa traiesti.
1. Penseaza-te! Te va ajuta.
2. Exista diferite creme pentru cosuri. Incearca una!
3. Lasa-ti unghiile sa creasca si ingrijeste-le! Daca ai unghiile destul de maleabile ia-ti un lac de unghii anti-rupere.
4. Alunita de pe nas ar fi bine sa nu o zgandari sau sa umblii mult la ea pentru ca poate provoca diferite boli. Estetic ar fi sa o acoperi cu putin fond de ten sau pudra.
5. Cat despre problema greutatii, nu manca paine si ciocolata in primul rand. Incearca sa le excluzi. Fa sport! Alearga macar 10 min pe zi. Ajuta mult!
Fundita?
1-ai doar 12 ani si corpul tau se va schimba deci incepe sa ai grija de el dar nu in mod obsesiv.
2-Daca ai sprancenele groase nu este o problema grava pentru ca poate fi usor rezolvata. Poate sa ti le faca si mama ta dar ar fi mai bine la o estetista pentru ca sa iti dea o forma pentru fata ta.
3-Daca esti plinuta, nu te pune la dieta de la varsta asta dar incearca sa faci mult sport.
4-Unghiile.lasa le sa creasca si daca se rup incearca cu uleiul de ricin care ti le intareste. Apoi ai grija de ele.
5-Cosurile toata lumea le are la varsta asta.Nu folosi fond de ten pentru ca inchide porii si situatia va fi mai rea.Incearca sa te speli de 2 ori pe zi cu sapun cu sulf, sau sapunul eucerin.Incearca sa faci o alimentatie mai sanatoasa pentru ca depinde si de aia(fara grasimi sau ulei)Nu le sparge niciodata pentru ca raman urme.
6-pentru aluna nu cred ca exista ceva de facut.incearca cu un corector potrivit nu nuanta pielii tale si folosestel numai in zonele unde ai nevoie
Parul ajuta mult la frumusete deci incearca o coafura moderna potrivita pentru fata ta
Sper ca te-am ajutat
Sunt cam asa ca jenifer stone(harpar din vrajitorii din waverly place)de plinuta
uite:http://www.google.ro/......tp?/imgres r:2, s:75&biw=1024&bih=374